Aula F75 şarj göstergesi bozuldu

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Ürünü tüm ışıkları kapalı şekilde kullanıyorum. En son şarja taktığımdan epey süre geçti. Bayağıdır kullanıyorum cihazı Wireless şekilde. Fakat FN+b kombinasyonu kullanıp batarya durumuna baktığımda hala full gösteriyor.
Var mıdır bu ürünü kullanıp bu tarz bir durumu yaşayan? Şarjının bu kadar yavaş gittiğini hatırlamıyorum çünkü. Göstergenin yanlış değerler verdiğini düşünüyorum.

Batarya performansı çok iyi klavyenin. En son heralde 1 ay önce şarj etmişimdir.
Konu başlığını kesin bir şekilde bozuldu anlamında açmamıştım ama moderatorler öyle uygun görmüş.

Bende en son ne zaman şarj ettiğimi bile hatırlamıyorum. Hala %90-%100 olunca konu açma gereği duydum diğer kullanıcı yorumlarını merak edip.

Hocam ışıkları kapalıyken şarj ömrü cidden uzun. Işıklar açıkken bende hızlı bitiyordu fakat ışıkları kapalı kullanalı beri kaç ayda bir şarj ettiğimi hatırlamıyorum. En son şarjımı mayısın başında falan yapmış olmam lazım şu an %90 civarlarında.

Işıklı kullanıp bitirmeye çalışın, ışıksız kullanımda yanlış hatırlamıyorsam 200 saat üzeri bir süresi vardı.
Işıksız daha hoş geliyor şahsen. Bataryayı bitirme gibi bir amacım yok fakat denerim yine de. Işıksız kullanımda 200 saat civarı süreler verdiğini bilmiyordum, teşekkürler. Konu açmak yerine ufak bir araştırmayla da öğrenebilirmişim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı