Aula F75 şarj olmuyor

Aswenya

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, klavyeyi 2 gün önce aldım. 7-8 saat kullandım, şarjı %40'a düştü. Bilgisayara taktığım USB'yi klavyeye geri koydum, kabloyla şarja bağladım. 1 saat bekledim, hala %40'tı. FN + ESC tuşlarına basarak klavyeyi fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Kablo ucunu adaptöre taktım, üzerinden 2 saat geçti ama hala %40'ta. Nasıl çözebilirim?

Merhaba, klavyeyi 2 gün önce aldım. 7-8 saat kullandım, şarjı %40'a düştü. Bilgisayara taktığım USB'yi klavyeye geri koydum, kabloyla şarja bağladım. 1 saat bekledim, hala %40'Ti. FN + ESC tuşlarına basarak klavyeyi fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Kablo ucunu adaptöre taktım, üzerinden 2 saat geçti ama hala %40'ta. Nasıl çözebilirim?

Ben şarj ederken bağlantıçentiğini ortaya alıyorum sende dene istersen.

Merhaba, klavyeyi 2 gün önce aldım. 7-8 saat kullandım, şarjı %40'a düştü. Bilgisayara taktığım USB'yi klavyeye geri koydum, kabloyla şarja bağladım. 1 saat bekledim, hala %40'Ti. FN + ESC tuşlarına basarak klavyeyi fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Kablo ucunu adaptöre taktım, üzerinden 2 saat geçti ama hala %40'ta. Nasıl çözebilirim?

Yüzdelik olarak şarjı nasıl görüyorsunuz ve bu kadar kısa sürede şarjı nasıl bitti aldığım vakit 2 günlük kullanım esnasında kablolu da durdu 2 haftadır da kablo bağlamadığım ve her gün kullandığım halde bitmedi henüz.

Bende denedim ama görünmuyor tam olarak nerede yazıyor klavyedeki sayı mı yanıyor detay verebilir misin?

IMG_20241221_011430.jpg

Fotoğrafta göründüğü gibi 7'ye kadar yanıyor yani yüzde 70 miş kalmış şarj.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı