Aula F75 sorunlu bir klavye mi?

Anlamadım neden böyle oluyor şu an normal yazıyorum ama az önce bir anda duruyordu sonra yazıyordu 2 tane söyledim olmadı bunu iade edip onu alacağım.
klavyeyi biraz denedim dostum 2.4ghz kullanıyorsan tuşlar bazen algılamıyor bazen spam atıyor(oooooooo) gibi ama bt ve wired da sıkıntı yok güzel çalışıyor

Klavyeyi biraz denedim dostum 2.4GHz kullanıyorsan tuşlar bazen algılamıyor bazen spam atıyor(oooooooo) gibi ama BT ve wired da sıkıntı yok güzel çalışıyor.

Evet aynısı oluyorda bu Wireless'i boşunamı koymuşlar insan kullanmak istiyor bir tane uzatma aparatıyla dibine kadar getirdim alıcısını öyle kullanmama rağmen olmuştu sabah driveri kurduktan sonra sorun yaşamadım.

Driver kurduktan sonra Wireless modundaki spam atma sorunu tamamen çözüldü mü hocam?

Driver kurduktan sonra Wireless modundaki spam atma sorunu tamamen çözüldü mü hocam?

Driver kurmadan geldiği gün kullandım sorun yaşamadım. Bugün sabah kullanırken kafayı yedi sonra driver kurdum bir daha bir sorun yaşamadım.

Bu arada hocam klavyeyi kapamak için bir şey var mı yoksa bilgisayarı kapatmak yeterli mi ben kablolu moda çekince kapanıyor direk.

Hiçbir fikrim yok hocam.

Kablolu kullanıyorsanız bilgisayarı kapatmanız yeterli

Aslında hocam sanırım Bluetooth modundayken bağladınız cihazın Bluetooth'unu kapatıp sonra kablolu moda almak bence kapatabilir. Ya da Wireless moduna almak.

Bende yaklaşık 3-4 gündür kullanıyorum gayet iyi çalışıyor tespit ettiğim en ufak arıza olmadı sadece ilk defa %60 klavye kullandığımdan hala alışamadım özellikle farklı tuş kombinasyonları var onları bulamadım kısacası yarım yamalak kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…