Aula F75 Space/Boşluk tuşu çalışmıyor

Furakman

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dün oyun oynarken bir anda tuş teklemeye başladı ardından tamamen çalışmayı bıraktı. Yedek switch ile değiştirdim fakat halen çalışmıyor, sıfırladım fayda etmedi, mod değiştirdim yine çalışmadı, yazılımı üzerinden boşluk tuşunu yeniden atadım fayda etmedi, key testinde boşluk tuşu bastığım algılanmıyor. Temu üzerinden almıştım. Sorun sanırım fiziksel. Bu durumda ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, dün oyun oynarken bir anda tuş teklemeye başladı ardından tamamen çalışmayı bıraktı. Yedek switch ile değiştirdim fakat halen çalışmıyor, sıfırladım fayda etmedi, mod değiştirdim yine çalışmadı, yazılımı üzerinden boşluk tuşunu yeniden atadım fayda etmedi, key testinde boşluk tuşu bastığım algılanmıyor. Temu üzerinden almıştım. Sorun sanırım fiziksel. Bu durumda ne yapabilirim?
Her şeyi denemişsiniz. Satın aldığınız günden beri 90 günü geçmiştir büyük ihtimalle ama temu müşteri hizmetlerine yazarsanız büyük ihtimalle para iadesi yaparlar.

Cevabınız için teşekkürler. Yazdım fakat 90 günü geçtiği için destek veremediklerini ilettiler .
Hocam biraz zorlayın en son diyor sizin için talep oluşturmamı istermisiniz diye orda oluşturun iade ederler büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı