Aula F75 stoka tekrar gelir mi?

wreksia

Centipat
Bildiğiniz gibi Ajazz 159 Pro Temu'da tekrar stoka geldi. Ondan önce o üründe de üretimden kaldırıldı yazıyordu.

Bir ihtimal Aula F75'inde stoka gelme ihtimali var mı? Ona göre bekliyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aliexpresste stokta var, eski fiyatını bilmiyorum fakat şuan ki fiyatı bu. Vergi dahil fiyatımı onu da bilmiyorum vergisiz fiyatsa sınıra takılıyor tabi.
Ben yinede link bırakayım.

Ekleme: Türkiyeye gönderim yokmuş yüksek ihtimal vergisiz fiyatı bu, tekrar girermi muamma çok hızlı tükendi ve talep çoktu. Tekrar gelme şansı da var. Ama kesin birşey söylemek zor.

Temu'ya bir daha gelmez. Sarı siteden bakın derim.

AliExpress'te stokta var, eski fiyatını bilmiyorum fakat şu anki fiyatı bu. Vergi dahil fiyatımı onu da bilmiyorum vergisiz fiyatsa sınıra takılıyor tabii.
Ben yine de link bırakayım.

Ekleme: Türkiye'ye gönderim yokmuş yüksek ihtimal vergisiz fiyatı bu, tekrar girer mi muamma çok hızlı tükendi ve talep çoktu. Tekrar gelme şansı da var. Ama kesin bir şey söylemek zor.

Aliexperessde ki Aula F75 dolandırıcı diyorlardı hocam. Ne oldu o iş?

AliExpress'te stokta var, eski fiyatını bilmiyorum fakat şu anki fiyatı bu. Vergi dahil fiyatımı onu da bilmiyorum vergisiz fiyatsa sınıra takılıyor tabii.
Ben yine de link bırakayım.

Ekleme: Türkiye'ye gönderim yokmuş yüksek ihtimal vergisiz fiyatı bu, tekrar girer mi muamma çok hızlı tükendi ve talep çoktu. Tekrar gelme şansı da var. Ama kesin bir şey söylemek zor.

Aliexpressdede yok sepete eklemeye çalışın olmuyor.

Temu'ya bir daha gelmez. Sarı siteden bakın derim.

Aliexperessde ki Aula F75 dolandırıcı diyorlardı hocam. Ne oldu o iş?

Aliexpressdede yok sepete eklemeye çalışın olmuyor.
Attığım linkteki satıcı Aulanın resmi satıcısı ama dediğim gibi vergi sınırını geçiyor Türkiyeye gönderim yok, mesajıma ekleme yaptım.
Temuya bir daha gelmez de diyemeyiz gelirde diyemeyiz kesin olarak. Stoklarla alakalı bir durum. Çok hızlı tükendi ve talep çok oldu dediğim gibi o yüzden belli dönemlerde tekrar bir stok girişi olabilir temu için.

Millet aldı da ne oldu kimine yanlış ürün geldi kimine bozuk. Bana gelmedi bile hala bekliyorum kaç hafta geçti bir türlü gümrükten geçemedi. O kadar peşinden koşulacak bir ürün olduğunu da sanmıyorum ama büyük konuşmayayım elime ulaşırsa sağ salim o zaman karar veririm ona :)

Millet aldı da ne oldu kimine yanlış ürün geldi kimine bozuk. Bana gelmedi bile hala bekliyorum kaç hafta geçti bir türlü gümrükten geçemedi. O kadar peşinden koşulacak bir ürün olduğunu da sanmıyorum ama büyük konuşmayayım elime ulaşırsa sağ salim o zaman karar veririm ona :)

Ben aldım geldi ve gayet memnunum sağlam geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı