switch farki var sadece bildigim kadariyla, iki klavyenin de sesi birbirine benzer. siyah olan modeli genelde sesinden dolayi daha cok seviyorlar. ama bence begendiginiz rengi alabilirsiniz, pek fark yok aralarinda.
Klavyemin yanında, tuşlardan ışık geçmesi için keycaps siparişi verdim. North ve South arasında gönderim yapıyorlarmış, ben North istiyorum ama sanırım rastgele gönderiyorlar.
Fark var beyaz reaper switch ile siyah ise graywood switch ile geliyor beyazın sesi bana göre daha hoş ama siyahında basım hissiyatı daha premium hissettiriyor setupunuzla hangisi uyumluysa onu alabilirsiniz benim önerim siyahtan yana
Son anda kapanlardanım, şu anda elimde gamepower eva 3 60M red switch var, umarım aralarında gerçekten dağlar kadar fark vardır, klavyem sağlamken yeni klavye aldım çünkü.
Bu klavyeyi geçebilecek tek klavyenin 7.000 TL lik Rog Azoth olduğunu söyleyen bile var. Sırf merakımdan sepete attım ama ödeme adımında stok tükendi şansıma. Tekrar stok gelirse alacağım bakalım övüldüğü kadar var mı
Bu klavyenin yorumlarını okurken o kadar gazlandım ki, halihazırda kullandığım kablolu, sarı switchli Skyloong'umun üzerine bir de bu klavyeyi aldım. Gümrükte şu an, aşırı merak ediyorum dedikleri kadar iyi mi?
Bu klavyenin yorumlarını okurken o kadar gazlandım ki, halihazırda kullandığım kablolu, sarı switchli Skyloong'umun üzerine bir de bu klavyeyi aldım. Gümrükte şu an, aşırı merak ediyorum dedikleri kadar iyi mi?