Aula F75 Temu'dan kaldırıldı mı? Tekrar üretime girecek mi?

Ahqwl

Centipat
Bu klavyeyi almayı planlıyordum tam emin olamamıştım ama şu an eminim almakta fakat üretimden kalkmış yazıyor bu gerçek mi stoklar gelecek mi bilgisi olan var mı acaba?

Bu klavyeyi almayı planlıyordum tam emin olamamıştım ama şu an eminim almakta fakat üretimden kalkmış yazıyor bu gerçek mi stoklar gelecek mi bilgisi olan var mı acaba?
Kaldırıldı. Gelmeyecek diye biliyorum. 2. el sitelerinde 1500-2000 TL bandında satılıyor.

Üretimden kaldırıldı hocam. Geri gelmez muhtemelen. Fakat Sahibinden'de al-sat yapanlardan 1800 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz.

AliExpress'te var ama şu anda pahalı uyguna bulduğunda alabilirsiniz.

Biri stok bitti diyor diğeri üretimi kaldırıldı öteki TR'ye satış kapandı diyor. Herkesten başka bir ses takılma bekle.
İki seçenek var ya daha fazla satış yapmamak için ürünü kaldırdılar ya da 1050 TL üstü olduğu için bize gözükmüyor ama bence 1.si.
AliExpress'te var ama şu anda pahalı uyguna bulduğunda alabilirsiniz.
Satıcı güvenilirse link atabilirsiniz.

İki seçenek var ya daha fazla satış yapmamak için ürünü kaldırdılar ya da 1050 TL üstü olduğu için bize gözükmüyor ama bence 1.si.

Satıcı güvenilirse link atabilirsiniz.

Şu anda 1050 TL üstü satıcı bilmiyor bakmadım.

Tekrar koysalar da alsam, klavye ihtiyacım yok diye almadım ama pişman oldum almadığıma.

Ajax'ın da üretimi durdurulmuştu bir daha gelmedi muhtemelen artık gelmez. Kasım ayı bitti çünkü.

Hocam 1 haftadan fazla oldu son stoğu ben aldım şansıma gelmez büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…