Ethem Dalgıç Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #1 Son zamanlarda herkesin aldığı Aula F75 klavyesinden aldım ama kod yazarken zorluk çıkartıyor ters slash koyamıyorum yapabilen varsa yardımcı olabilir mi?
Son zamanlarda herkesin aldığı Aula F75 klavyesinden aldım ama kod yazarken zorluk çıkartıyor ters slash koyamıyorum yapabilen varsa yardımcı olabilir mi?
Çözüm Hagu 10 Aralık 2024 Alt + Control + sıfırın yanındaki tuş oduncu_yılmaz dedi: Türkçe Keycaps alacaksınız veya klavye dilini değiştireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Keycap le ilgisi yok space tuşunu sağındaki Alt Gr tuşu eksik o yüzden yapamadıklarınızı alt + Control şeklinde ayarlıyorsunuz.
Alt + Control + sıfırın yanındaki tuş oduncu_yılmaz dedi: Türkçe Keycaps alacaksınız veya klavye dilini değiştireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Keycap le ilgisi yok space tuşunu sağındaki Alt Gr tuşu eksik o yüzden yapamadıklarınızı alt + Control şeklinde ayarlıyorsunuz.
soon Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 581 Çözümler 3 12 Aralık 2024 #11 Kod yazarken ingilizce klavye kullanmak daha rahat, tavsiyem ingilizce klavye kullanmaya alış. Hayatının daha da kolaylaştığı göreceksin. Artı 0 Eksi
Kod yazarken ingilizce klavye kullanmak daha rahat, tavsiyem ingilizce klavye kullanmaya alış. Hayatının daha da kolaylaştığı göreceksin.