Aula F75 klavye 2.4GHz modunda hem her 10 20 basışta bir takılı kalıyor hem mesela bir kez o bastığımda ooooooooooo diye spamlıyor çözümünü bilen var mı kronik mi (şu an wireddan yazıyorum sıkıntısız BT denemedim)
Aygıt Yöneticisi'nden "evrensel seri veri yolu denetleyicisi" yazan yerin yanındaki oka bas, orada USB kök 3.0 olanlara sağ tıkla, güç yönetimine gir ve güç kazancı sağlamayı kapat.
Sanırım sadece 3.0 USB'lerin bu özelliği kapatılabiliyor.
Aula F75 klavye 2.4GHz modunda hem her 10 20 basışta bir takılı kalıyor hem mesela bir kez o bastığımda ooooooooooo diye spamlıyor çözümünü bilen var mı kronik mi (şu an wireddan yazıyorum sıkıntısız BT denemedim)
Kanka BT modunu denedim stabil ve bazı yerlerde gördüğüme göre 2.4GHz stabil değil, bu yüzden BT aparatı öneririm veya kablolu kullanabilirsin. Şu an ben de kablolu kullanıyorum yağ gibi akıyor.
Kanka BT modunu denedim stabil ve bazı yerlerde gördüğüme göre 2.4GHz stabil değil bu yüzden BT aparatı öneririm veya kablolu kullanabilirsin şu an bende kablolu kullanıyorum yağ gibi akıyor.
Hocam driverda key response diye bir seçenek var mı?
Sanırım tap seçeneği ve altında sensitivity diye bir ayarı var o açıksa kapatın kapalıysa açıp sensitivity üzerinden değiştirerek deneyin. Bende ajazz ak820 pro var yine epomaker'dan çıkma bir klavye onun driverında key response seçeneğini 1 e çekince aynı durumu yaşıyordum 5(en yüksek) değerinde bu sorun yaşanmıyor. Takılma durumu devam ediyorsa ve spesifik tuşlardaysa, takılmayan tuşların switchleriyle yer değiştirerek switch kaynaklı mı yoksa pcb kaynaklı mı tespit edebilirsiniz.