R Rsty Femtopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #11 biology5 dedi: Diğer tuşlar dediğiniz ne peki, Genişletmek için tıkla... Klavyedeki diğer tuşlar işte hocam Windows tuşu dışındakiler
biology5 dedi: Diğer tuşlar dediğiniz ne peki, Genişletmek için tıkla... Klavyedeki diğer tuşlar işte hocam Windows tuşu dışındakiler
biology5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #12 Rsty dedi: Klavyedeki diğer tuşlar işte hocam Windows tuşu dışındakiler Genişletmek için tıkla... Hepsi çalışıyor, şu an zaten aktif olarak kullandığım klavye
Rsty dedi: Klavyedeki diğer tuşlar işte hocam Windows tuşu dışındakiler Genişletmek için tıkla... Hepsi çalışıyor, şu an zaten aktif olarak kullandığım klavye
R Rsty Femtopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #13 O zaman Windows tuşunu kilitlemissiniz fn+win yapinca duzelmesi gerekiyor ya da fn+esc birkac saniye basılı tutun sifirlansin
O zaman Windows tuşunu kilitlemissiniz fn+win yapinca duzelmesi gerekiyor ya da fn+esc birkac saniye basılı tutun sifirlansin
biology5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #14 Rsty dedi: O zaman Windows tuşunu kilitlemissiniz FN+Win yapinca duzelmesi gerekiyor ya da FN+ESC birkac saniye basılı tutun sifirlansin Genişletmek için tıkla... Denedim gene olmadı galiba Windows tuşu hatalı diyeceğim artık
Rsty dedi: O zaman Windows tuşunu kilitlemissiniz FN+Win yapinca duzelmesi gerekiyor ya da FN+ESC birkac saniye basılı tutun sifirlansin Genişletmek için tıkla... Denedim gene olmadı galiba Windows tuşu hatalı diyeceğim artık
R Rsty Femtopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #15 biology5 dedi: Denedim gene olmadı galiba Windows tuşu hatalı diyeceğim artık Genişletmek için tıkla... Acaba Windows tuşu direkt olarak çalışmıyor olabilirmi elinizdeki yedek switchleri değiştirip tekrar deneyin olmazsa geçmiş olsun
biology5 dedi: Denedim gene olmadı galiba Windows tuşu hatalı diyeceğim artık Genişletmek için tıkla... Acaba Windows tuşu direkt olarak çalışmıyor olabilirmi elinizdeki yedek switchleri değiştirip tekrar deneyin olmazsa geçmiş olsun
biology5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #16 Rsty dedi: Acaba Windows tuşu direkt olarak çalışmıyor olabilir mi elinizdeki yedek switchleri değiştirip tekrar deneyin olmazsa geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Şu an yaptım. Swicth de sıkıntı var gibiymiş
Rsty dedi: Acaba Windows tuşu direkt olarak çalışmıyor olabilir mi elinizdeki yedek switchleri değiştirip tekrar deneyin olmazsa geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Şu an yaptım. Swicth de sıkıntı var gibiymiş