Fahkumram Hectopat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar Aula F75 almayı düşünüyorum ama tuşlarını beğenmedim. E-YOOSO Z94'ün tuşlarını buna takalabiliyor muyum?
Arkadaşlar Aula F75 almayı düşünüyorum ama tuşlarını beğenmedim. E-YOOSO Z94'ün tuşlarını buna takalabiliyor muyum?
Fahkumram Hectopat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #2 Doğrudur hocam bana çirkin geldi sadece eğer yazılar alttan ışığı alsaydı tadından yenmezdi bir de sarı tuşlar hoşuma gitmedi
Doğrudur hocam bana çirkin geldi sadece eğer yazılar alttan ışığı alsaydı tadından yenmezdi bir de sarı tuşlar hoşuma gitmedi
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 8 Kasım 2024 #3 Fahkumram dedi: Doğrudur hocam bana çirkin geldi sadece eğer yazılar alttan ışığı alsaydı tadından yenmezdi bir de sarı tuşlar hoşuma gitmedi Genişletmek için tıkla... Keycaps önereyim mi? Mükemmel bir keycaps var temuda.
Fahkumram dedi: Doğrudur hocam bana çirkin geldi sadece eğer yazılar alttan ışığı alsaydı tadından yenmezdi bir de sarı tuşlar hoşuma gitmedi Genişletmek için tıkla... Keycaps önereyim mi? Mükemmel bir keycaps var temuda.
Fahkumram Hectopat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #4 Bir de siyah olan kesin greywood switch mi bilginiz var mı? indirimcanavari dedi: Keycaps önereyim mi? Mükemmel bir keycaps var Temu'da. Genişletmek için tıkla... Olur.
Bir de siyah olan kesin greywood switch mi bilginiz var mı? indirimcanavari dedi: Keycaps önereyim mi? Mükemmel bir keycaps var Temu'da. Genişletmek için tıkla... Olur.
Fahkumram Hectopat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #5 Link bende açılmadı farklı bir link var mı?
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 8 Kasım 2024 #6 Fahkumram dedi: Link bende açılmadı farklı bir link var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan veya bilgisayardan deneyin. Bakıyorum farklı link bulursam atacağım.
Fahkumram dedi: Link bende açılmadı farklı bir link var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan veya bilgisayardan deneyin. Bakıyorum farklı link bulursam atacağım.
Piyoxy06 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #7 indirimcanavari dedi: Hocam telefondan veya bilgisayardan deneyin. Bakıyorum farklı link bulursam atacağım. Genişletmek için tıkla... Tekrar atabilir misiniz?
indirimcanavari dedi: Hocam telefondan veya bilgisayardan deneyin. Bakıyorum farklı link bulursam atacağım. Genişletmek için tıkla... Tekrar atabilir misiniz?
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.859 Çözümler 4 24 Kasım 2024 #8 Piyoxy06 dedi: Tekrar atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... F75 Şu an stok yok. Stok bekleyin.
Piyoxy06 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #9 ahmttunc dedi: F75 Şu an stok yok. Stok bekleyin. Genişletmek için tıkla... F75 siparişi verdim zaten keycaps için sormuştum, yoksa keycapsin stoku mu yok diyorsunuz?
ahmttunc dedi: F75 Şu an stok yok. Stok bekleyin. Genişletmek için tıkla... F75 siparişi verdim zaten keycaps için sormuştum, yoksa keycapsin stoku mu yok diyorsunuz?
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.859 Çözümler 4 24 Kasım 2024 #10 Piyoxy06 dedi: F75 siparişi verdim zaten keycaps için, yoksa keycapsin stoku mu yok diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Atayım, nasıl bir keycaps bakıyorsunuz ve hangi renk? Ona göre yardımcı olurum. Pudding Keycaps South Sided Keycaps South Sided Gradyan Keycaps
Piyoxy06 dedi: F75 siparişi verdim zaten keycaps için, yoksa keycapsin stoku mu yok diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Atayım, nasıl bir keycaps bakıyorsunuz ve hangi renk? Ona göre yardımcı olurum. Pudding Keycaps South Sided Keycaps South Sided Gradyan Keycaps