ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 11 Kasım 2024 #1.081 Klavye gelsin Türkçe inceleme videosu çekeceğim merak edenler için veya şimdiden çekebilecek olan varsa çok yardımcı olur tüm soranlar için.
Klavye gelsin Türkçe inceleme videosu çekeceğim merak edenler için veya şimdiden çekebilecek olan varsa çok yardımcı olur tüm soranlar için.
6 648148 Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 847 Çözümler 1 11 Kasım 2024 #1.082 fod dedi: Kullandığınız esnada da şarj oluabiliyor onu demek istedim. Yoksa şarj olması için kullanmak şart değildir. Hocam kabloyu çıkarın USB Dongle'ı PC'ye takın sonrasında da 2.4G'ye alın klavyenin üstünden. Genişletmek için tıkla... Hocam instagramınız var mı acaba? Varsa istek atayım oradan konuşalım dongle gelmedi bana
fod dedi: Kullandığınız esnada da şarj oluabiliyor onu demek istedim. Yoksa şarj olması için kullanmak şart değildir. Hocam kabloyu çıkarın USB Dongle'ı PC'ye takın sonrasında da 2.4G'ye alın klavyenin üstünden. Genişletmek için tıkla... Hocam instagramınız var mı acaba? Varsa istek atayım oradan konuşalım dongle gelmedi bana
L lordEnzo Picopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1.083 648148 dedi: dongle gelmedi bana Genişletmek için tıkla... Hayda, işte bu sıkıntı bak.
fod Kilopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 49 11 Kasım 2024 #1.084 648148 dedi: Hocam instagramınız var mı acaba? Varsa istek atayım oradan konuşalım dongle gelmedi bana Genişletmek için tıkla... Şu mavi okla gösterdiğim yer boş mu sizde, dongle orada onu çıkartıp pc'ye takacaksınız.
648148 dedi: Hocam instagramınız var mı acaba? Varsa istek atayım oradan konuşalım dongle gelmedi bana Genişletmek için tıkla... Şu mavi okla gösterdiğim yer boş mu sizde, dongle orada onu çıkartıp pc'ye takacaksınız.
SayDeath Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 792 Çözümler 1 11 Kasım 2024 #1.085 648148 dedi: 2.4G'ye aldıktan sonra kabloyu çıkartabiliyor muyuz? Atamıyorum normalde hepsinin fotoğrafını aldım ancak gönderirken sıkıntı çıkarıyor bende anlamadım. Genişletmek için tıkla... aracı web sitesine yükleyip linki buraya gönderin. fod dedi: Şu mavi okla gösterdiğim yer boş mu sizde, dongle orada onu çıkartıp PC'ye takacaksınız. Eki Görüntüle 2349546 Genişletmek için tıkla... Hocam oradaki dongle. Onu alıp bilgisayara takacaksınız. Klavyeyi alan arkadaşlar lütfen görsel paylaşır mısınız ve hangi rengi aldınız görmüş oluruz.
648148 dedi: 2.4G'ye aldıktan sonra kabloyu çıkartabiliyor muyuz? Atamıyorum normalde hepsinin fotoğrafını aldım ancak gönderirken sıkıntı çıkarıyor bende anlamadım. Genişletmek için tıkla... aracı web sitesine yükleyip linki buraya gönderin. fod dedi: Şu mavi okla gösterdiğim yer boş mu sizde, dongle orada onu çıkartıp PC'ye takacaksınız. Eki Görüntüle 2349546 Genişletmek için tıkla... Hocam oradaki dongle. Onu alıp bilgisayara takacaksınız. Klavyeyi alan arkadaşlar lütfen görsel paylaşır mısınız ve hangi rengi aldınız görmüş oluruz.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.880 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1.086 SayDeath dedi: Klavyeyi alan arkadaşlar lütfen görsel paylaşır mısınız ve hangi rengi aldınız görmüş oluruz. Genişletmek için tıkla... Yurt ortamında olmasam setup kurma hayallerim vardı... Olduğu kadar.
SayDeath dedi: Klavyeyi alan arkadaşlar lütfen görsel paylaşır mısınız ve hangi rengi aldınız görmüş oluruz. Genişletmek için tıkla... Yurt ortamında olmasam setup kurma hayallerim vardı... Olduğu kadar.
mstvvo Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1.087 N1cht dedi: Eki Görüntüle 2349556 Yurt ortamında olmasam setup kurma hayallerim vardı... Olduğu kadar. Genişletmek için tıkla... Mouse ne hocam?
N1cht dedi: Eki Görüntüle 2349556 Yurt ortamında olmasam setup kurma hayallerim vardı... Olduğu kadar. Genişletmek için tıkla... Mouse ne hocam?
fod Kilopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 49 11 Kasım 2024 #1.088 mstvvo dedi: Mouse ne hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam Furylevel Z1 arkadaşın mouse'u.
L lordEnzo Picopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1.089 kaan_05 dedi: Şimdi geldi hocam bana, muhtemelen size de 3-4 saatte gelebilir veya yarın öğle saatlerinde. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, indirim kodu nasıl istiyoruz, bende denedim ama vermediler. Siz nasıl aldınız?
kaan_05 dedi: Şimdi geldi hocam bana, muhtemelen size de 3-4 saatte gelebilir veya yarın öğle saatlerinde. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, indirim kodu nasıl istiyoruz, bende denedim ama vermediler. Siz nasıl aldınız?
fod Kilopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 49 11 Kasım 2024 #1.090 648148 dedi: dongle gelmedi bana Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten dongle gelmemiş mi size merak ettim, baktınız mı attığım resimdeki yere
648148 dedi: dongle gelmedi bana Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten dongle gelmemiş mi size merak ettim, baktınız mı attığım resimdeki yere