Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aras kargo 2 gündür varış noktasına gönderiliyor kısmında kaldı. Bu durumu yaşayan oldu mu?

3 gündür aynı şekilde benimki de bizimkileri harbi açtılar kullanıyorlar herhalde

Bizden 3-4 gün sonra alanların eline ulaştı bizimki daha gümrükten çıkacak tahammüllük bir durum yok yani.

Evet katılıyorum ben arkadaşım ile aynı gün aynı saat aldım onunki geçen pazartesi geldi benimki duruyor öyle...

Klavyeyi şarj etmek icin Type-C kablosunu takiyoruz ya kasanin ustunde bulunan USB 2.0, USB 3.0 yerine mi takilmali yoksa kasanin arka tarafindaki yeremi takilmali sizce?

Klavyeyi şarj etmek icin Type-C kablosunu takiyoruz ya kasanin ustunde bulunan USB 2.0, USB 3.0 yerine mi takilmali yoksa kasanin arka tarafindaki yeremi takilmali sizce?

Soldaki klavye kablosu. Sağdaki mouse

Eki Görüntüle 2352157

Soldaki klavye kablosu. Sağdaki mouse
Ana karttaki USB 3.0'lara takın ama çok fark olmaz minimal bir input lag olur. Ben ekipmanlarımı ana kartın USB 3.0'larına takıyorum.

Ana karttaki USB 3.0'lara takın ama çok fark olmaz minimal bir input lag olur. Ben ekipmanlarımı anakartın USB 3.0'larına takıyorum.

Anakartta USB 3.0 yok ki kasanın üstünde var üst tarafında kulaklık taktığım yerde var anakart olan yerde Type-C gibi şeyler var fotoğrafını atayım isterseniz

Kullandigim anakartta iyi aslinda MSI B650S Pro Wi-Fi anakart.

Anakartta USB 3.0 yok ki kasanın üstünde var üst tarafında kulaklık taktığım yerde var anakart olan yerde Type-C gibi şeyler var fotoğrafını atayım isterseniz
Ana kart modelin ne ? Emin misin USB 3.0 olmadığına genelde mavi USB girişleri 3.0 demektir.

Anakart modelin ne? Emin misin USB 3.0 olmadığına genelde mavi USB girişleri 3.0 demektir.

Kasanin ustunde soyle bir yer var kulaklık taktigim yerde.

Ana kart modelin ne ? Emin misin USB 3.0 olmadığına genelde mavi USB girişleri 3.0 demektir.
msi b650s pro wifi

Anakart modelin ne? Emin misin USB 3.0 olmadığına genelde mavi USB girişleri 3.0 demektir.

Kasanin ustunde attigim fotoda var girisler bir de kasanin arkasinda sunlarda var. Atayim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…