Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birkaç gündür görüyordum mesajlarınızı hocam. Sizden çok ben sevindim .
Allah razı olsun kardeşim sağolasın. Bu arada beyaz masada bence beyaz klavye gayet güzel görünüyor. Zaten siyah gri gibi keycapsleri olduğu için de güzel görünüyor. Beyaz sistem toplamak isteyenlere öneririm.

Son düzenleme:
Bana da yanıt verdiler her hangi bir sorun yok. Ürünler orjinal. Fotoğraf atamıyorum nedense, resmi mağaza olup satın almaktan çekinmeyin yazdılar.

Yalnız TKL'ye alışmıştım ve yüzde 60 ları aslında sevmiyordum bu yüzde 65 mi oluyor bilmiyorum da keşke TKL gibi olsaydı. Home, Printscreen tuşları bunda yok ve yön tuşları TKL'de ayrık. Umarım alışabilirim. Yazılımla tuş atanabiliyormuş ama işte olsa iyiydi

Daha önce 2-3 farklı mekanik klavye kullanıp pek beğenememiş biri olarak bu klavyenin sesine ve tuş basım hissiyatına bayıldım, gerçekten muazzam.

Kafa ütüleyecek ve rahatsız edecek diye korkarak almıştım aslında ama beklentimin çok ötesine geçti tek sıkıntı hiç %75 klavye kullanmamıştım tuşlara alışmam lazım biraz karıştırıyorum.

Dosya Ekleri

• aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 215
Beyler caps lock açıkken küçük harf, kapalıyken de büyük harfle yaziyor sebebini bilen var mı? Bir de Ctrl+A yaptıgimda hepsini secmiyor.
FN+W yapacaksın düzelir

Knob'u müzik açma durdurma ve önceki/sonraki müzik şeklinde ayarlayabiliyor muyuz?
Bir de ESC'nin sağındaki ışık ne işe yarıyor?

ESC'nin yanındaki beyaz ışık ne göstergesi?

Akıl sır erdirememe göstergesi. Kimse ne olduğunu bilmiyor ve anlayamadı sözde şarj ama şarj için FN+B göstergesi var, oranın ne anlatmaya çalıştığı ise mechul
Hocam kullanım klavuzuna baktınız mı yazıyor mu acaba orada?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…