Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu vergi işini nasıl çözdünüz arkadaşlarmin 670 tutar yapmak için 2 ürün ekliyorum bu sefer de vergi sınırını aşıyor

Eki Görüntüle 2353789

Bu vergi işini nasıl çözdünüz arkadaşlarmin 670 tutar yapmak için 2 ürün ekliyorum bu sefer de vergi sınırını aşıyor
30 Euro yani 1050TL'lik sınır ürünün ana fiyatı için. Kargo ve vergiler bu fiyata sayılmıyor. Toplam kısımı değil satış fiyatı olan kısımı 1050TL'yi geçmemeli zaten geçerse Temu alıma izin vermiyor.

Bunun dışında ekstra ücret çıkmaz değil mi? Bir de kupon almayı nereden sağlıyoruz bir deneyeyim şansımı belki verirler.

Bunun dışında ekstra ücret çıkmaz değil mi? Bir de kupon almayı nereden sağlıyoruz bir deneyeyim şansımı belki verirler.
Evet başka ücret çıkmaz. Kuponu kendisi veriyor veya desteğe yazıyorlar bunun hakkında konu açmışlardı.

Evet başka ücret çıkmaz. Kuponu kendisi veriyor veya desteğe yazıyorlar bunun hakkında konu açmışlardı.
Denedim ama vermedi bir türlü rebata100 denilen olayı yaptırdı oda çok saçma 2500 TL kupon sözde ama istedikleri ürünü alman lazım ne kadar saçma

Dünden beri kullanıyorum arkadaşlar gerçekten bayıldım. Sesi de çok güzel hissiyatı da. Herkese öneriyorum aklında soru işareti olan varsa artık beklemesin zam gelmeden önce sipariş etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…