Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler hocam. Bu arada geldiği gibi ilk windows moduna mı almalıyım?

Teşekkürler hocam. Bu arada geldiği gibi ilk windows moduna mı almalıyım?

Ben klavyeyi ilk bağladığımda biraz değişik davranıyordu. Sonra Windows moduna aldım her şey düzeldi. O yüzden evet her ihtimale karşı almakta fayda var.

Arkadaşlar birden fazla satın alım yaparken teslimat adresinde farklı T.C. Ve kişi adı girenler ödeme kısmındaki kartın olduğu o fatura adresi kısmı var ya hani? Orada fatura adresine kartın sahibinin adını mı giriyorlar yoksa teslimat adresindeki kişinin adını mı? Şimdi fark ettim de kart no girdiğimiz yerde isim soy isim girmiyoruz sadece kartın nolarını giriyoruz bir de altta fatura adresi var. Ben daha önce sipariş verdiğim için benim adresim kayıtlıydı sonra bizimkileri ekledim teslimat adresi değişti ama karttaki fatura adresinde hala benim adım yazıyor. Ne yapacağımı bilemedim? Siz ne girdiniz o kısma? Yani tutup bizimkilerin adını girsem fatura adresine kartın sahibinin adıyla tutmuyor diye sipariş iptal ederler mi? Ya da fatura adresi ile teslimat adresi farklı deyip gümrük mala el koymaya kalkar mı sınır aştığım için falan? Farklı T.C. giren arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

@Okan Çayır Siparişin kayıtlı adresine gelir. Satın aldığınız ürünlerin faturası orda yazan fatura adresine gelir bunun için sipariş iptal edilmez Söyle düşünün birinin adresine hediye göndermek istediniz adres o arkadaşın evi olur ama fatura bilgileri sizin tarafıniza iletilir.

Ben de henüz ne olduğunu bilmiyorum. Aynı durumu yaşadım. Müşteri hizmetleri bilmiyor. Fatura adresini zaten siparişten sonra değiştiremiyorsun. Ödeme adımında değiştirebilirsin. Ödemeyi kabul ediyor, sıkıntı yok.
Ben siparişleri iptal etmiştim. Fakat bazılarını iptal edememiştim kargoya verildiği için. Onlar da gümrükten geçti geliyor. Yani büyük ihtimal fatura adresi önemsiz. Ama kesin birşey söyleyemem. Gümrük memurları mı görmezden geldi yoksa fatura adresinin mi önemi yok, bilmiyorum.

Fatura adresi gerçek bir fatura adresi değil de sırf kart için bir adres olabilir. Çünkü fatura adresi kısmında t.c. kimlik numarası yok. Nasıl faturaya senin vergi no olarak t.c. no'yu girecekler?

Kargoya verilmediyse iptal edip fatura adresini her kişi için ayrı düzenleyip tekrar sipariş verebilirsin. Süresi geçmediyse kuponlar geri geliyor. Kargoya verilenler için yapabileceğin birşey yok.

Aynı zamanda faturaya da fatura adresindeki bilgiler yazılır. Ama temu da durum öyle değil galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…