Alanların moralini bozarak üzmek istemem fakat çok yüksek ihtimalle Blue Swith teslim alacaksınız arkadaşlar. EPOMAKER X AULA F75 sayfasında yani orijinal satış linkinde switchler kısmına bu üçünün fotoğrafını eklemişler. Fakat TEMU'dan baktığınızda bu üç switche ek olarak TEMU satıcısı kendi Blue Switch eklemiş. Ben o yüzden Blue Switch teslim edeceğini düşünüyorum herkese.
TEMU Görseli:
Alanların moralini bozarak üzmek istemem fakat çok yüksek ihtimalle Blue Swith teslim alacaksınız arkadaşlar. EPOMAKER X AULA F75 sayfasında yani orijinal satış linkinde switchler kısmına bu üçünün fotoğrafını eklemişler. Fakat TEMU'dan baktığınızda bu üç switche ek olarak TEMU satıcısı kendi Blue Switch eklemiş. Ben o yüzden Blue Switch teslim edeceğini düşünüyorum herkese. Eki Görüntüle 2341633
TEMU Görseli: Eki Görüntüle 2341634
Alanların moralini bozarak üzmek istemem fakat çok yüksek ihtimalle blue swith teslim alacaksınız arkadaşlar. Epomaker X aula F75 sayfasında yani orijinal satış linkinde switchler kısmına bu üçünün fotoğrafını eklemişler. Fakat Temu'dan baktığınızda bu üç switche ek olarak Temu satıcısı kendi blue switch eklemiş. Ben o yüzden blue switch teslim edeceğini düşünüyorum herkese. Eki Görüntüle 2341633
Temu görseli: Eki Görüntüle 2341634
Alanların moralini bozarak üzmek istemem fakat çok yüksek ihtimalle Blue Swith teslim alacaksınız arkadaşlar. EPOMAKER X AULA F75 sayfasında yani orijinal satış linkinde switchler kısmına bu üçünün fotoğrafını eklemişler. Fakat TEMU'dan baktığınızda bu üç switche ek olarak TEMU satıcısı kendi Blue Switch eklemiş. Ben o yüzden Blue Switch teslim edeceğini düşünüyorum herkese. Eki Görüntüle 2341633