Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güney'de olması daha iyi diyor YouTuber'ler. Bana da güney konumlandırma geldi o yüzden mutluyum. HipyoTech mesela incelerken ona kuzey konumda gelmişti ve memnun değildi bu durumdan.
Genel olarak tam tersi düşünüyor klavyeler ile ilgilenenler. Güney olunca tuşun altından LEDler görünebiliyor size doğru dönük olduğu için.

@Eswaii @clareon Benim de elime bugün geçti. Önceden gönderilen fotodaki gibi benim ki de beyaz bir switch diğerine göre daha mı kötüdür.
Bilgilendirirseniz sevinirim.

Güney'de olması daha iyi diyor YouTuber'ler. Bana da güney konumlandırma geldi o yüzden mutluyum. Hipyotech mesela incelerken ona kuzey konumda gelmişti ve memnun değildi bu durumdan.

Beyazda mı oluyor south facing yoksa siyahta da var mı? Pudding keycapsler için iyi değil diyorlar. Ben pudding de söyledim ikinci siparişimle birlikte. Şu an kullandığım north.

Bir şey soracağım klavyede @ tuşunu yapamıyorum soldaki alt tuşunu denesem bile olmuyor. Bunu nasıl çözebiliriz?
Ctrl ile Alt tuşuna aynı anda basınca Alt Gr işlevi görüyor.

Beyazını almıştım, bugün sabah gümrüğe ulaşmış. Perşembe günü gelir diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…