Ryzen 7 7700
Asus Prime B650M-A Wİ Fİ
Corsair 32 GB 6000MHz
Corsair Rm850e
Corsair 4000d Airflow
Samsung 970 EVO Plus 1 TB
Asus Rog Strix 3090 White OC 24GB
Hocam ayın 9'unda saat 10 gibi falan sipariş vermiştim. Şu an gümrük aşamasında gözüküyor 3 gündür. Tahminen ne zaman gelir? Beklemekten kahrolacağım. Eki Görüntüle 2354852
Güney'de olması daha iyi diyor YouTuber'ler. Bana da güney konumlandırma geldi o yüzden mutluyum. HipyoTech mesela incelerken ona kuzey konumda gelmişti ve memnun değildi bu durumdan.
@Eswaii@clareon Benim de elime bugün geçti. Önceden gönderilen fotodaki gibi benim ki de beyaz bir switch diğerine göre daha mı kötüdür.
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Güney'de olması daha iyi diyor YouTuber'ler. Bana da güney konumlandırma geldi o yüzden mutluyum. Hipyotech mesela incelerken ona kuzey konumda gelmişti ve memnun değildi bu durumdan.
Artık sadece south facing geliyor sanırım. Arkadaşıma son aldığım öyle geldi ve north facing olana göre pek de hoşuma gitmedi RGB'lerin konumu. Ayrıca diğerlerinden farklı olarak kendi kutusuna ek ekstra karton kutunun içerisinde geldi.
Beyazda mı oluyor south facing yoksa siyahta da var mı? Pudding keycapsler için iyi değil diyorlar. Ben pudding de söyledim ikinci siparişimle birlikte. Şu an kullandığım north.