Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam onu bilmiyorum ama blue switchli model Epomaker'da veya Aula'da yazmıyor. Sadece 3 switch seçeneği var. Blue'yu Temu'ya ekstra eklemiş satıcı.

Çok iyi olur bekleriz.

Blue swich neden bu kadar sevilmiyor ki?

Hocam onu bilmiyorum ama blue switchli model Epomaker'da veya Aula'da yazmıyor. Sadece 3 switch seçeneği var. Blue'yu Temu'ya ekstra eklemiş satıcı.

Aliexpresste'de Temu'da kullanılan fotoğraf var ancak oradan alınca blue gelmiyordu.

Blue switch neden bu kadar sevilmiyor ki?
Fazla sesli ve üstündeki switch'lere göre büyük ihtimalle daha kalitesiz bir marka ile gelecektir. O yüzden tedirgin herkes biraz.

Hocam onu bilmiyorum ama Blue Switchli model EPOMAKER'da veya Aula'da yazmıyor. Sadece 3 switch seçeneği var. Blue'yu TEMU'ya ekstra eklemiş satıcı
Daha önceki sayfalarda belirttim hocam zaten bunu, sorun olmaz. Blue almak istemeyen arkadaşlar dönüş gelince iptal eder, her türlü iade sağlanacaktır zaten.

Markasız ne olduğu belirsiz bir blue switch olduğu icin kimse istemiyor yoksa Akko cream blue falan olsa olsa çoğunluk duruma razi olur.
Yahu blue switch gelirse graywood v4 sipariş edersiniz olur biter Temu'da etkinlik indirimleriyle güzel fiyata geliyor 80 tane blue switch 300 TL etse size girecek max 200 TL.

Markasız ne olduğu belirsiz bir blue switch olduğu icin kimse istemiyor yoksa Akko cream blue falan olsa olsa çoğunluk duruma razi olur.

İptal etmek daha mı karlı sizce?
Ürünü sipariş ettim. Eğer öyleyse iptal etme durumunda kalacağım.

İptal etmek daha mı karlı sizce?
Ürünü sipariş ettim. Eğer öyleyse iptal etme durumunda kalacağım.
Reis istersen iptal havada kaparlar klavyenin sadece kasasını klavyeyi aldığın fiyata alırsın hatta alamayadabilirsin şaka mı yapıyorsun?
Bizim insanımız ciddi anlamda garip bedava ürün bulmuş alıyor sorguluyor.

Akko Cream Blue'larla gelmesini tercih ederdim şahsen, Graywood V3'lerin lube'ları pek iyi yapılmamış çünkü. Akko yüksek ihtimalle daha iyidir.

Bence Aula'dan maili bekleyin, ona göre iptal edersiniz.

Reis istersen iptal havada kaparlar iptal ettiğin klavyeyi sadece kasasını klavyeyi aldığın fiyata alırsın şaka mı yapıyorsun?

Hocam sakin olun

Herkes işkilleniyor neden bu fiyata satılıyor diye. 4.5kdan 500'e düşmek inanılır gibi değil.
İlk başta depoları boşaltmak için yapıyolar sandım ama sürekli yenileniyor stoklar.

Hocam sakin olun

Herkes işkilleniyor neden bu fiyata satılıyor diye. 4.5kdan 500'e düşmek inanılır gibi değil.
İlk başta depoları boşaltmak için yapıyolar sandım ama sürekli yenileniyor stoklar.
Asıl fiyatı 4.5K falan değil o göz boyamak için yurt dışından 60-70 dolara rahat alabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…