Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyi değiştiriyor hocam üretimin eski yeni olması vs.

Anladığım kadarıyla güneyde olunca RGB daha güzel oluyor kuzeyde olunca yazılar karanlık ortamdayken belli oluyor ama bu olay birinin siyah birinin beyaz olması da olabilir.

Son düzenleme:
AK 820 MAX membran gibi geliyor artık, (tuş hissiyatı daha iyi yani) kalitesi ve gecikmesi daha iyi olsaydı keşke. Sesi de fena değil.

3.yü de sipariş verdim az önce. Bunun driver'ini kuruyor musunuz?,

minimum sepet tutarı 670 tl isterse nasıl satın almalıyım ve 670 lira yapmak için ürün eklersem tutar 1050 tl'yi aşar, bana gönderilir mi?

Minimum sepet tutarı 670 TL isterse nasıl satın almalıyım ve 670 lira yapmak için ürün eklersem tutar 1050 TL'yi aşar, bana gönderilir mi?

Vergi harici 1050 TL korkmanıza gerek yok ödemeye geç e bastığınızda vergi eklenince ki tutar 30 Euro'lık sınıra taabi değil. Ucuz bir ürün alabilirsiniz örneğin 5'li çorap 20 TL di 2 3 adet ekleyip 670 TL yaparsanız ödeyeceğiniz tutar ortalama 1100 TL falan olacaktır vergi dahili

Yani, bunu sipariş edebilirim, bir sorun olmaz mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    217,6 KB · Görüntüleme: 147
Yani, bunu sipariş edebilirim, bir sorun olmaz mı?
670 TL'yi geçmek için eklenen ürünlerle beraber ödeme kısmına kadar gelin. Ödeme sayfasında ürünlerin adetlerini ayarlamak için hemen yanlarında sayı var, klavye haricindekileri 0 yapın. Böylece sadece klavye almış olursunuz. Gereksiz ürünlere para harcamamış olursunuz.

Bu olayı yapınca iptal edilebilir gibi bir uyarı çıkıyor ya satın aldıktan sonra iptal ederlerse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…