Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 tane almak istiyorum ama beraber aldığımda 1050 TL'yi geçtiğinden hata veriyor, arka arkaya 2 sipariş versem sıkıntı çıkar mı acaba gümrükte?

Şunu beceremedim ben hocam.

Update: Mobil üzerinden yapılıyormuş.

Son düzenleme:
Ben ilk klavyemi bu şekilde aldım ama ikinciyi alamıyorum. Sepeti doldurun diyor. Siz alabildiniz mi klavyeyi tek parça olarak? Çünkü kartı seçip öde dediğiniz zaman 670 TL uyarısı yapıyor tekrar. @mrtconcon

Ben ilk klavyemi bu şekilde aldım ama ikinciyi alamıyorum. Sepeti doldurun diyor. Siz alabildiniz mi klavyeyi tek parça olarak? Çünkü kartı seçip öde dediğiniz zaman 670 TL uyarısı yapıyor tekrar. @mrtconcon

Satın alım gerçekleştirmedim hocam daha aslında. Uygulamadan denedim sadece.

Bekledim bekledim ve sonunda aldım arkadaşlar Sepetimde 5 ürün vardı, bu ay artık başka şey alamaz mıyım yani, bir sürü kupon falan verdi de kullanıp tekrar bir şeyler almak istiyordum.

Bekledim bekledim ve sonunda aldım arkadaşlar Sepetimde 5 ürün vardı, bu ay artık başka şey alamaz mıyım yani, bir sürü kupon falan verdi de kullanıp tekrar bir şeyler almak istiyordum.
Sepet değil hocam gümrükten adınıza 5 adet paket geçebilir 5'in üstüne çıktığı zaman gümrükte takılıyor. Misal benim adıma bu ay 4 paket geçti gümrükten.

Hocam ben alabildim bu arada. Sanırım ikinci siparişte sıkıntı oluyor olabilir.

Akşama vereceğim ikinci siparişi. Kuponun süresi dolmadan işe yarasın diye alıyorum Ablama ya da abime vereceğim kullansınlar. Bu arada uçak havalimanına ulaştı diye mesaj geldi. Herhalde uçağın yarısı klavye doludur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…