Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sepet değil hocam gümrükten adınıza 5 adet paket geçebilir 5'in üstüne çıktığı zaman gümrükte takılıyor. Misal benim adıma bu ay 4 paket geçti gümrükten.
Teşekkür ederim hocam o zaman ufak şeylerden en az 10 ürünlük bir sepet daha yaparım bu ay bana yeter güzel şeyler var ufak tefek işe yarar şeyler

Hocam bende de bu aşamada. Sizinki hangi aşamada?
Pardon unutmuşum güncellemeyi. Görsel yüklenmiyor hata veriyor, Aras Kargodan takip ediyorum yaırn elime ulaşacak. Şu an güncelleme şu şekilde:

Teslimatta
YOLDA; Kargonuz varış transfer merkezinden varış şubesine gönderiliyor.
ANKARA - KAZAN
20 Kasım 2024, 11:37

YOLDA; Kargonuz varış transfer merkezine indirilmiştir.
ANKARA - KAZAN
20 Kasım 2024, 11:34

YOLDA; Kargonuz çıkış transfer merkezinden varış transfer merkezine gönderiliyor.
ANKARA - KAZAN
20 Kasım 2024, 11:13

ÇIKIŞ ŞUBESİNDE;Kargoya ait irsaliye oluşturulmuştur.
İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR
20 Kasım 2024, 1:51

YOLDA; Kargonuz çıkış transfer merkezinden varış transfer merkezine gönderiliyor.
İSTANBUL - ŞİŞLİ
20 Kasım 2024, 1:28

ÇIKIŞ ŞUBESİNDE; Kargonuz çıkış şubesinden transfer merkezine gönderilmek üzere aracımıza yüklenmiştir.
İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR
20 Kasım 2024, 1:14

İSTANBUL - ŞİŞLİ
20 Kasım 2024, 0:53

Gümrükleme tamamlandı

19 Kasım 2024, 11:00

Gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı

Gümrük tarafından teslim ediliyor

Gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı

19 Kasım 2024, 10:00

Aras Kargo üzerinden ne zaman kontrol edebilirim?

Hocalarim klavyeyi teslim aldim ama klavyedeki harfleri nasıl Türkçe yapabilirim forumda klavyenin kendi uygulamasini indirdigimizde duzgun calismadigini duymustumda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…