Herkes işkilleniyor neden bu fiyata satılıyor diye. 4.5kdan 500'e düşmek inanılır gibi değil.
İlk başta depoları boşaltmak için yapıyolar sandım ama sürekli yenileniyor stoklar.
Normal fiyatı 1-2 ay önce Türkiye'de 2000 civarıydı, 4500'lük ürün değil. Tabii global fiyatına oranla TR'de yine uyguna sattı ithalatçısı. Yine de 70 dolarlık bir ürün bu fiyata çöp switch'lerle gelse bile iyidir. Bu fiyata bu özelliklerde barebone yok.
Yahu blue switch gelirse graywood V4 sipariş edersiniz olur biter Temu'da etkinlik indirimleriyle güzel fiyata geliyor 80 tane blue switch 300 TL etse size girecek Max 200 TL.
Hocam 60 dolardan 15 dolara kadar indirmek akla mantığa sığar mı sizce? Siparişimi verdim onluk bir sorun yokta sanki Aula'nın Türkiye elçisiymiş gibi konuşmanız garibime gitti
Hocam 60 dolardan 15 dolara kadar indirmek akla mantığa sığar mı sizce? Siparişimi verdim onluk bir sorun yokta sanki Aula'nın Türkiye elçisiymiş gibi konuşmanız garibime gitti
Ak820 Max da 700-800 TL'den satıldı vergi dahil 1200 TL'ye aldım bir sorun çıkmadı bunda niye çıksın? Eğer sorunluysa 90 gün iade hakkınız var bunda ne gibi bir gariplık var?
Alanların moralini bozarak üzmek istemem fakat çok yüksek ihtimalle Blue Swith teslim alacaksınız arkadaşlar. EPOMAKER X AULA F75 sayfasında yani orijinal satış linkinde switchler kısmına bu üçünün fotoğrafını eklemişler. Fakat TEMU'dan baktığınızda bu üç switche ek olarak TEMU satıcısı kendi Blue Switch eklemiş. Ben o yüzden Blue Switch teslim edeceğini düşünüyorum herkese. Eki Görüntüle 2341633
TEMU Görseli: Eki Görüntüle 2341634
Yok hocam lafım size değil sadece sizi etiketlemiş oldum kusura bakmayın.
AK820 Max da 700-800 TL'den satıldı vergi dahil 1200 TL'ye aldım bir sorun çıkmadı bunda niye çıksın? Eğer sorunluysa 90 gün iade hakkınız var bunda ne gibi bir gariplık var?
Hocam sizin klavye öneri konularında çok gördüm sizi o yüzden bir soru sormak istiyorum. Sizce şu anlık bu fiyata alınabilecek en iyi F/P klavyesi midir? (blue swich olsa bile)