Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes işkilleniyor neden bu fiyata satılıyor diye. 4.5kdan 500'e düşmek inanılır gibi değil.
İlk başta depoları boşaltmak için yapıyolar sandım ama sürekli yenileniyor stoklar.
Normal fiyatı 1-2 ay önce Türkiye'de 2000 civarıydı, 4500'lük ürün değil. Tabii global fiyatına oranla TR'de yine uyguna sattı ithalatçısı. Yine de 70 dolarlık bir ürün bu fiyata çöp switch'lerle gelse bile iyidir. Bu fiyata bu özelliklerde barebone yok.

Yahu blue switch gelirse graywood V4 sipariş edersiniz olur biter Temu'da etkinlik indirimleriyle güzel fiyata geliyor 80 tane blue switch 300 TL etse size girecek Max 200 TL.

Zaten bu fiyata yine cok iyi firsat ona lafım yok sadece soruya cevap verdim.

Hocam 60 dolardan 15 dolara kadar indirmek akla mantığa sığar mı sizce? Siparişimi verdim onluk bir sorun yokta sanki Aula'nın Türkiye elçisiymiş gibi konuşmanız garibime gitti

Asıl fiyatı 4.5k falan değil o göz boyamak için yurt dışından 60-70 dolara rahat alabilirsin.

Zaten bu fiyata yine cok iyi firsat ona lafım yok sadece soruya cevap verdim.
Yok hocam lafım size değil sadece sizi etiketlemiş oldum kusura bakmayın.
Hocam 60 dolardan 15 dolara kadar indirmek akla mantığa sığar mı sizce? Siparişimi verdim onluk bir sorun yokta sanki Aula'nın Türkiye elçisiymiş gibi konuşmanız garibime gitti
Ak820 Max da 700-800 TL'den satıldı vergi dahil 1200 TL'ye aldım bir sorun çıkmadı bunda niye çıksın? Eğer sorunluysa 90 gün iade hakkınız var bunda ne gibi bir gariplık var?

Bu sefer roma mızrağı bana da girdi.

Arkadaşlar alanlar iade etmesin switch değiştirir kullanırsınız. Çok da kafanıza takılacak bir durum değil bence.

Hocam sizin klavye öneri konularında çok gördüm sizi o yüzden bir soru sormak istiyorum. Sizce şu anlık bu fiyata alınabilecek en iyi F/P klavyesi midir? (blue swich olsa bile)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…