TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.112 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 21 Kasım 2024 #1.871 onrakr dedi: çok iyiymiş ne zaman şipariş vermiştiniz benimde elime bugun ulaştı fakat ingilizce düzen. Genişletmek için tıkla... Klavye ustunde tuslarin Ingilizce duzen olmasi, yazarken illa Ingilizce duzenle yazacaginiz anlamina gelmiyor. Degistirebiliyorsunuz.
onrakr dedi: çok iyiymiş ne zaman şipariş vermiştiniz benimde elime bugun ulaştı fakat ingilizce düzen. Genişletmek için tıkla... Klavye ustunde tuslarin Ingilizce duzen olmasi, yazarken illa Ingilizce duzenle yazacaginiz anlamina gelmiyor. Degistirebiliyorsunuz.
onrakr Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 139 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #1.872 TheAny dedi: Klavye ustunde tuslarin Ingilizce duzen olmasi, yazarken illa Ingilizce duzenle yazacaginiz anlamina gelmiyor. Degistirebiliyorsunuz. Eki Görüntüle 2356925 Genişletmek için tıkla... tabi biliyorum ama türkçe harfler olsa daha iyi olur.
TheAny dedi: Klavye ustunde tuslarin Ingilizce duzen olmasi, yazarken illa Ingilizce duzenle yazacaginiz anlamina gelmiyor. Degistirebiliyorsunuz. Eki Görüntüle 2356925 Genişletmek için tıkla... tabi biliyorum ama türkçe harfler olsa daha iyi olur.
PatatoTomato Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 804 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #1.873 Hocam FN tuşuna basınca Q ve 4 tuşunun RGB'si beyaz renkte yanıyor. FN + Q yapınca da Q tuşu turuncu yanıp sönüyor. Sebebi nedir bunun?
Hocam FN tuşuna basınca Q ve 4 tuşunun RGB'si beyaz renkte yanıyor. FN + Q yapınca da Q tuşu turuncu yanıp sönüyor. Sebebi nedir bunun?
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.974 Çözümler 13 21 Kasım 2024 #1.874 Luzz dedi: Ayar değiştirdikten sonra kaydet simgesine basıyor musunuz? Eki Görüntüle 2356919 Genişletmek için tıkla... Aydınlatma kısmı için sormuştum orada sıkıntı yokmuş. Aydınlatma değiştirilemiyor o zaman driver'dan değil mi?
Luzz dedi: Ayar değiştirdikten sonra kaydet simgesine basıyor musunuz? Eki Görüntüle 2356919 Genişletmek için tıkla... Aydınlatma kısmı için sormuştum orada sıkıntı yokmuş. Aydınlatma değiştirilemiyor o zaman driver'dan değil mi?
S selo_baba Megapat Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #1.875 Arkadaşlar elimde Z11 var, yine indirimle almıştım. Klavyeden memnunum. Fakat %60 olması zaman zaman zorluk çıkartıyor. Z11'i yedeğe atıp bunu almak mantıklı olur mu?
Arkadaşlar elimde Z11 var, yine indirimle almıştım. Klavyeden memnunum. Fakat %60 olması zaman zaman zorluk çıkartıyor. Z11'i yedeğe atıp bunu almak mantıklı olur mu?
PatatoTomato Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 804 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #1.876 engoboi dedi: Eki Görüntüle 2354998 Her şeye bir bahane var, çözümde var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam aynısını yaptım fakat rctlr + Q yaptığımda yine de olmuyor.
engoboi dedi: Eki Görüntüle 2354998 Her şeye bir bahane var, çözümde var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam aynısını yaptım fakat rctlr + Q yaptığımda yine de olmuyor.
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #1.877 PatatoTomato dedi: Hocam aynısını yaptım fakat rctlr + Q yaptığımda yine de olmuyor. Genişletmek için tıkla... FN + W yapıp denediniz mi?
PatatoTomato dedi: Hocam aynısını yaptım fakat rctlr + Q yaptığımda yine de olmuyor. Genişletmek için tıkla... FN + W yapıp denediniz mi?
Luzz Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #1.878 vhojens dedi: Aydınlatma kısmı için sormuştum orada sıkıntı yokmuş. Aydınlatma değiştirilemiyor o zaman driver'dan değil mi? Genişletmek için tıkla... Sizde bu kısımdan değiştirince olmuyor mu?
vhojens dedi: Aydınlatma kısmı için sormuştum orada sıkıntı yokmuş. Aydınlatma değiştirilemiyor o zaman driver'dan değil mi? Genişletmek için tıkla... Sizde bu kısımdan değiştirince olmuyor mu?
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.974 Çözümler 13 21 Kasım 2024 #1.879 Luzz dedi: Sizde bu kısımdan değiştirince olmuyor mu? Eki Görüntüle 2356979 Genişletmek için tıkla... Sağdaki kaydet tuşunu görmemişim hay . Luzz dedi: Sizde bu kısımdan değiştirince olmuyor mu? Eki Görüntüle 2356979 Genişletmek için tıkla... Bu arada fn+alt yön tuşu ile ses azaltırdım sizin ses azaltmak için bir kombinasyonunuz var mı?
Luzz dedi: Sizde bu kısımdan değiştirince olmuyor mu? Eki Görüntüle 2356979 Genişletmek için tıkla... Sağdaki kaydet tuşunu görmemişim hay . Luzz dedi: Sizde bu kısımdan değiştirince olmuyor mu? Eki Görüntüle 2356979 Genişletmek için tıkla... Bu arada fn+alt yön tuşu ile ses azaltırdım sizin ses azaltmak için bir kombinasyonunuz var mı?
PatatoTomato Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 804 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #1.880 engoboi dedi: FN + W yapıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... sağ olun. Peki şu FN tuşuna basılı tutarken nedenw ve 4 tuşunun RGB'si yanıyor biliyor musunuz?
engoboi dedi: FN + W yapıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... sağ olun. Peki şu FN tuşuna basılı tutarken nedenw ve 4 tuşunun RGB'si yanıyor biliyor musunuz?