Shinsoo Decipat Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.651 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #221 Paytak Penguen dedi: Teşekkürler beyazı aldım ama hangisi daha iyidir? Bilmiyorum. Sessiz, red switch benzeri olması tercihim. Genişletmek için tıkla... İkisi de sessiz fakat aralarında tok ses farklılığı var biraz. Beyaz olanın sesi daha tok çıkıyor sadece. Bende iki tane aldım bakalım
Paytak Penguen dedi: Teşekkürler beyazı aldım ama hangisi daha iyidir? Bilmiyorum. Sessiz, red switch benzeri olması tercihim. Genişletmek için tıkla... İkisi de sessiz fakat aralarında tok ses farklılığı var biraz. Beyaz olanın sesi daha tok çıkıyor sadece. Bende iki tane aldım bakalım
sevz Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 148 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #222 Şu an hem beyaz hem siyah stokta almak isteyenin haberi olsun
O Okan Çayır Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 114 Yer Antalya/Finike Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #223 Ben de siyahını satın aldım. Bu north faced mı south faced mı?
Z Zelrael Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #224 Okan Çayır dedi: Ben de siyahını satın aldım. Bu north faced mı south faced mı? Genişletmek için tıkla... North, stok keycap ve switchlerle interference yok
Okan Çayır dedi: Ben de siyahını satın aldım. Bu north faced mı south faced mı? Genişletmek için tıkla... North, stok keycap ve switchlerle interference yok
O Okan Çayır Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 114 Yer Antalya/Finike Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #225 Stoklar ışık geçirmiyor buna bir de pudding keycap iyi gider ama önce bir gelsin onun için de indirim kovalarız
Stoklar ışık geçirmiyor buna bir de pudding keycap iyi gider ama önce bir gelsin onun için de indirim kovalarız
clareon Megapat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 581 Makaleler 3 Çözümler 1 1 Kasım 2024 #226 Siyahını şimdi satın aldım. Sepeti 650 TL'ye tamamlama şartı koşmadı ama. Sadece klavyeyi alabildim. Bakalım ne zaman gelecek.
Siyahını şimdi satın aldım. Sepeti 650 TL'ye tamamlama şartı koşmadı ama. Sadece klavyeyi alabildim. Bakalım ne zaman gelecek.
C canikop Picopat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #227 Ben de siyahını satın aldım. Bakalım nasıl çıkacak merakla bekliyorum.
Alpha_2a Decipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #228 Okan Çayır dedi: Stoklar ışık geçirmiyor buna bir de pudding keycap iyi gider ama önce bir gelsin onun için de indirim kovalarız Genişletmek için tıkla... Keycaplerin renk profili hos duruyor ışık gecirseydi cok tatlı olurmuş. Ama bu fiyata keycap bile alinamazken gayet normal bir durum.
Okan Çayır dedi: Stoklar ışık geçirmiyor buna bir de pudding keycap iyi gider ama önce bir gelsin onun için de indirim kovalarız Genişletmek için tıkla... Keycaplerin renk profili hos duruyor ışık gecirseydi cok tatlı olurmuş. Ama bu fiyata keycap bile alinamazken gayet normal bir durum.
Luzz Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #229 Siyahını da aldım Kaçıranlar için 2 haftaya ya siyah ya da beyaz satılığa çıkacak
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 1 Kasım 2024 #230 Dün siyah alamayınca beyaz almıştım. Şimdi beyazı iptal edip siyah aldım. İyi mi ettim kötümü bakalım.
Dün siyah alamayınca beyaz almıştım. Şimdi beyazı iptal edip siyah aldım. İyi mi ettim kötümü bakalım.