N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #251 Syeux dedi: USB girişi yok mu ? Anakartımda ve kasamda sadece USB girişi var Type-C girişi bulunmuyor nasıl kasama bağlayacağım? Bluetooth da yok. Genişletmek için tıkla... Dongle ile beraber geliyor bilgisayarınızdaki USB girişine takıyorsunuz.
Syeux dedi: USB girişi yok mu ? Anakartımda ve kasamda sadece USB girişi var Type-C girişi bulunmuyor nasıl kasama bağlayacağım? Bluetooth da yok. Genişletmek için tıkla... Dongle ile beraber geliyor bilgisayarınızdaki USB girişine takıyorsunuz.
atlaas Decipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 1.059 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #252 Hyperciaa dedi: AK820 Pro seviyesinde hatta bir tık daha iyi diyorlar kesinlikle bu fiyata alın derim. Şu an stoğu var ama her an bitebilir. Biterse üzülmeyin arada yeniliyorlar. Denk getirirseniz acımayın. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com Genişletmek için tıkla... Vergiyi düşürmenin veya daha fazla indirmenin v.s bir yolu yok mu acaba?
Hyperciaa dedi: AK820 Pro seviyesinde hatta bir tık daha iyi diyorlar kesinlikle bu fiyata alın derim. Şu an stoğu var ama her an bitebilir. Biterse üzülmeyin arada yeniliyorlar. Denk getirirseniz acımayın. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com Genişletmek için tıkla... Vergiyi düşürmenin veya daha fazla indirmenin v.s bir yolu yok mu acaba?
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #253 atlaas dedi: Vergiyi düşürmenin veya daha fazla indirmenin v.s bir yolu yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Temudaki kupon kodları haricinde başka bir seçeneğiniz yok.
atlaas dedi: Vergiyi düşürmenin veya daha fazla indirmenin v.s bir yolu yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Temudaki kupon kodları haricinde başka bir seçeneğiniz yok.
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 1 Kasım 2024 #254 @N1cht Siyah olanında hangi switch geliyor bilginiz var mı ? Onda da şans işi mi ?
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #255 Syeux dedi: @N1cht Siyah olanında hangi switch geliyor bilginiz var mı ? Onda da şans işi mi ? Genişletmek için tıkla... Sanırsam şans işi.
Syeux dedi: @N1cht Siyah olanında hangi switch geliyor bilginiz var mı ? Onda da şans işi mi ? Genişletmek için tıkla... Sanırsam şans işi.
Slienceeee Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #256 Shinsoo dedi: Vergi. Genişletmek için tıkla... Hocam siyah olanı sipariş ettim. Siyah olanın sesi daha az ve hoş değil mi ? Ben pek klavyelerden anlamam da.
Shinsoo dedi: Vergi. Genişletmek için tıkla... Hocam siyah olanı sipariş ettim. Siyah olanın sesi daha az ve hoş değil mi ? Ben pek klavyelerden anlamam da.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #257 Slienceeee dedi: Hocam siyah olanı sipariş ettim. Siyah olanın sesi daha az ve hoş değil mi ? Ben pek klavyelerden anlamam da. Genişletmek için tıkla... İkiside neredeyse aynı eğer vadettiği switchler geliyorsa.
Slienceeee dedi: Hocam siyah olanı sipariş ettim. Siyah olanın sesi daha az ve hoş değil mi ? Ben pek klavyelerden anlamam da. Genişletmek için tıkla... İkiside neredeyse aynı eğer vadettiği switchler geliyorsa.
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 1 Kasım 2024 #258 @N1cht Son bir soru soruyorum ,gümrüğe takılmaz değil mi ? Kesin takılmaz diyorsanız hemen alıyorum şimdi.
@N1cht Son bir soru soruyorum ,gümrüğe takılmaz değil mi ? Kesin takılmaz diyorsanız hemen alıyorum şimdi.
Luzz Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #259 Syeux dedi: @N1cht Son bir soru soruyorum ,gümrüğe takılmaz değil mi ? Kesin takılmaz diyorsanız hemen alıyorum şimdi. Eki Görüntüle 2341899 Genişletmek için tıkla... Takılmaz
Syeux dedi: @N1cht Son bir soru soruyorum ,gümrüğe takılmaz değil mi ? Kesin takılmaz diyorsanız hemen alıyorum şimdi. Eki Görüntüle 2341899 Genişletmek için tıkla... Takılmaz
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #260 Syeux dedi: @N1cht Son bir soru soruyorum ,gümrüğe takılmaz değil mi ? Kesin takılmaz diyorsanız hemen alıyorum şimdi. Eki Görüntüle 2341899 Genişletmek için tıkla... Takılmaz hocam zaten Temu takılmasın diye sınır koymuş.
Syeux dedi: @N1cht Son bir soru soruyorum ,gümrüğe takılmaz değil mi ? Kesin takılmaz diyorsanız hemen alıyorum şimdi. Eki Görüntüle 2341899 Genişletmek için tıkla... Takılmaz hocam zaten Temu takılmasın diye sınır koymuş.