Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes beyaz alıyor.

Graywood daha tok geldi bana reaperdan çok.

İkisi de neredeyse aynı hangisini beğendiysen görünüş olarak onu al ileride olmazsa switch değişebilirsin.

Hocam peki standart klavyeye göre ufak olduğu için bazı bulunmayan tuşların kullanımını nasıl yapıyoruz? Home veya print screen gibi.

Hocam peki standart klavyeye göre ufak olduğu için bazı bulunmayan tuşların kullanımını nasıl yapıyoruz? Home veya print screen gibi.

Hocam o konuda emin değilim ama çabuk alışılır diye tahmin ediyorum ben de %100 klavyeden geçiyorum ilk defa

Hocam o konuda emin değilim ama çabuk alışılır diye tahmin ediyorum ben de %100 klavyeden geçiyorum ilk defa.

Full Size'dan %65'e geçmiş biri olarak F1 F2 vs. tuşları dışında çok yabancılık çekmemiştim. Onlar da bu klavyede var zaten. Bir de numpad GTA'da helikopter sürerken iyi oluyordu ama klavyeyi büyütmeye değmez bence.

Bu arada beyaz klavyenin switchleri daha tok. Siyah olan iste daha Click vari.

Ben dinlediğimde bana graywoodun sesi daha tok kalın gelmişti beyaz olan reaper switchli klavyeninki ince gelmişti bana.

Ben dinlediğimde bana graywoodun sesi daha tok kalın gelmişti beyaz olan reaper switchli klavyeninki ince gelmişti bana.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şurada net olarak anlaşılıyor hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

F tuşları olmasa yüzde 60 olsa kesinlikle almazdım. TKL kullanıyorum eve için bana göre TKL en ideali eğer numpad kullanmıyorsanız. Ancak bu klavye uygun fiyatı olması beyaz olması F tuşlarının da olmasıyla daha mantıklı gibi geldi gelsin çabuk deneyimlemek istiyoruz

Garip graywood v3'ün sesi üstteki videoda daha da kalın çıkmış artık gelince göreceğiz hangisi gerçek sesi

Bu ttc crescent, Graywood'la aynı mı oluyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…