Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ttc crescent, Graywood'la aynı mı oluyor?

Bende anlayamadım ttc crescent yazıyor. Gerçek sesini öğrenmek için beklemekten başka şansımız yok ben siyahını sipariş ettim gelince sesini atarım.

Ice vein en çok hoşuma giden switch sesi olsa da bende sistemden dolayı siyah tercih ettim

Tabii ki de herkesin kişisel zevkleri farklıdır. Bana siyah olanın sesi diğerlerinden daha iyi geldiği için onu tercih ettim.

Alacak arkadaşlar temuda kullanıcı mesaj kısımına baksınlar, bazen olmadık kupon vs tanımlanıyor. Özellikle yeni üyeyseniz.

Bana az önce offer verdi 295TL'ye düştü siyah olanı.

Fiyatı çok ucuz olduğu için ben de aldım, blue switch geleceğini düşünüyorum çünkü 17 dolara alıyoruz. Böyle bir ticaret yok, 70 dolarlık ürünü 17 dolara alabileceğimize inanmıyorum. En optimistik yaklaşım şu olur: Çin hükümeti'nin dünya genelindeki kullanıcıların kart, adres, kimlik bilgilerini almak için satıcıların zararının bir kısmını kompanse etmesi.

+%100 zarar ile bir ticaret kurulamaz.

Blue switchler kötüdür diye bir yaklaşım yok hocam kafa ütülüyorlar sadece. Switchlerden yana sorun olacağını sanmıyorum ben. Komple klavyeyi çakmış olabilirler diye düşünüyorum.

Hocam switchler ne yazdıysa o çıkıcak, klavyenin Temu'da yorumları var. Resmi satıcıdan alınma, blue çıkma olasılığı sıfır bence.

Blue switchler kötüdür diye bir yaklaşım yok hocam kafa ütülüyorlar sadece. Switchlerden yana sorun olacağını sanmıyorum ben. Komple klavyeyi çakmış olabilirler diye düşünüyorum.
Şu anda blue switch bir klavyeden yazıyorum bu yazıyı, blue switch kesinlikle saçmalık. Birlikte yaşadığın kişiler olmasa bile yazı yazarken çok ses çıkarıyor yani ekstra bir özelliği yok sadece gürültü yapıyor.

Para iadesi almaya çalışanlar kadar rezil rüsva kişi görmedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…