Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazan switch gelmezse iade işlemi başlatırım muhtemelen hocam.

Nerede Reaper switch reklamize ediliyor ben göremedim? Ben de sizin gibi Reaper gelmesini istiyorum fakat adamlar hiçbir yerde olmayan blue switch grafiği eklemişler Temu'ya. Sanki adamlar blue switch ile satmak için özel grafik hazırlamışlar gibi.

Harvester axis yazıyor harvester reaper ın eş anlamlıısı. Blue gelirse dolandırıcılık sayılır yani iade edebiliriz muhtemelen.

Haklı çıkma ihtimaliniz de var fakat böyle bir şey olursa iade hakkımız oluyordur bence.

Hocam switchler ne yazdıysa o çıkıcak, klavyenin Temu'da yorumları var. Resmi satıcıdan alınma, blue çıkma olasılığı sıfır bence.
Hangi switchle gelmesi gerekiyor?

Hangi switchle gelmesi gerekiyor?
Reaper modeli ile gelmesi gerekiyor, Epomaker sitesinin bilgilerine göre. Blue switch ile geliceğini sanmıyorum çünkü ilk satışa sunulduğunda klavyenin Temu yorumları vardı ve herkes o switchle geldiğini belirtmişti. Bi' sıkıntı olursa Temu desteğin ilgileneceğinden eminim.

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim, durumdan şüphelenirsem seni etiketleyip foto atmamda bir sakınca var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…