Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şirket belki de hızlıca stok eritip yeni modeller çıkarmaya odaklandı? Veya Temu'da ilk defa satış yaptıkları için Temu zararı karşılıyor olabilir.

Bu tür aşırı ucuzluk durumları her zaman insanın kafasında şüphe uyandırıyor şu durumdan nefret ediyorum ya. Tam diyorsun ne kadar ucuza satın aldım vay bee. Sonrada düşünüyorsun acaba niye bu kadar ucuz işin içinde bir hile hurda olabilir mi diye. Sipariş verdim ancak şimdi de buradaki yazılanları okuyunca insan ister istemez kuşkuya düşüp iade etsem mi kafasına giriyor

Şirket belki de hızlıca stok eritip yeni modeller çıkarmaya odaklandı? Veya Temu'da ilk defa satış yaptıkları için Temu zararı karşılıyor olabilir.

Kuponla beraber 35 Euro'ya almış biz 15 dolara alıyoruz. Zararın biri tarafından karşılanması olasıdır fakat stok eritmek için bir ürünü %90 indirimle satmazsın. Tek mantıklı açıklama zararı birisinin karşılaması, zararı neden karşılıyor, çıkarı nedir önemli olan o. Bu tarz bir klavye 30-40 euro'ya üretilebiliyor mudur bilmiyorum.

Olmadı satarız bence iadeye gerek yok.

Olmadı satarız bence iadeye gerek yok.

Ben satın alırken düşündüm mekanik klavye cidden şu anda ihtiyacım olan bir şey mi çok gerekli bir şey mi diye. Sonrasında alayım be ne olacak kafasıyla direkt aldım ama bir bakacağım çok fark göremezsem direkt satışa koyarım.

Hangi renk aldiniz
Glacier-Blue aldım, zaten yavaştan beyaz sisteme dönüyorum genel olarak. Elimde kalan Razer Blackwidow V3 TKL'yi satsam mı satmasam mı çok kararsızım, bir yanım KFG temiz sat iyi para eder diyor. Diğer yanım satma temiz KFG var ne güzel işte sende kalsın diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…