Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi günler, klavyesi eline ulaşan oldu mu?
Daha çok erken ulaşması için. Konu açıldığında perşembe sipariş verdim, bugün İstanbul'a indi uçak ve gümrüğe yönlendirilecek. Ya cumartesi ya da pazartesi gelir diye tahmin ediyorum.

Kullanmak için bir tane aldim birtanede yedek almaya gerek var mı acaba?

Konunun cahiliyim bilen varsa yeşillendirsin.
  • Masaüstüne klavye ihtiyacım var. Bu iş görür mü?
  • Fonksiyonu çok anladığım kadarıyla, yarın öbür gün ikinci el ekran kartı gibi satsam bunu alıcısı olur mu?
  • 670 TL minimum sepet tutarı diyor. Onun üstüne tamamlasam ek bir ücret ödeyecek miyim?

Klavye kesinlikle is görür ikinci el olarak birsey diyemiyorum fiyat olarak odeme yap kismina geldiginizde %60 ekstra bir ücret çıkıyor haricinde birsey ödemiyorsunuz.

Bozulma potansiyeli yok ancak fiyatı çok uygun bu fiyata bulmusken ikinciyi alsammi bilemedim.
Ben klavye arayan bir kaç kişiye de aldırdım. İstersen al ama ikinciyi ne yapacaksın. Satarım diyorsan sat ama çok fazla alındı ikinci eli düşük olur diye düşünüyorum.

Daha çok erken ulaşması için. Konu açıldığında perşembe sipariş verdim, bugün İstanbul'a indi uçak ve gümrüğe yönlendirilecek. Ya cumartesi ya da pazartesi gelir diye tahmin ediyorum.

Ürün elinize ulaştığında buraya bilgilendirme yapar mısınız?

Klavye kesinlikle is görür ikinci el olarak birsey diyemiyorum fiyat olarak odeme yap kismina geldiginizde %60 ekstra bir ücret çıkıyor haricinde birsey ödemiyorsunuz.
Cevap için teşekkürler, bir tane aldım bakalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…