Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben klavye arayan birkaç kişiye de aldırdım. İstersen al ama ikinciyi ne yapacaksın. Satarım diyorsan sat ama çok fazla alındı ikinci eli düşük olur diye düşünüyorum.

Satmak için almam ihtiyaci olan faydalansın. Kullanmak için almali miyim emin değilim hotswap olmasi ileride bir sorun yasarsam ikinciyle devam ederim dememe sebep oluyor sonucda piyasaya ne kadar iyi switchler ciksada manyetik olmadikca swaplayabilirim. Hepsinden ziyade bu fiyata bu klavye kenara atip unutsam yine pek de önemli değil en kötü kardesime hediye ederim.

Cevap için teşekkürler, bir tane aldım bakalım.

Rica ederim. Hayirli olsun kesinlikle pişman olmazsınız.

Bende şimdi beyaz olanını sipariş verdim. Vergi dahil 921 TL tuttu. Sizde de fiyat bu şekilde mi kuponum yoktu maalesef. 921 TL için uygun mudur acaba?
Fakat karttan 955 TL kesilmiş.
Ben daha fazla ödedim ama tamamlamak için ucuz birkaç ürün ekledim. Aslında bakınca çok fazla alınacak pratik şey varmış gibi görünüyor ama gümrük sıkıntı tabi Cidden insanın biraz gözü dönüyor temuda. Onu da alayım şunu da alayım şu çok ucuzmuş diye diye )

Yalnız beyaz sistem topluyor olmasam siyahı çok şık duruyor.

Son düzenleme:
Siyah rengindeki sarılığı beğenmedim ben yoksa onu alacaktım.

Benim Aula F75 dün gümrüğe gelmiş umarım cuma-cumartesi günü elime gelir.

@Hyperciaa Konuyu açtığında siparişi vermiş miydin? Ben 03.11'de verdim siparişi havaalanına yeni vardı.

Alacak arkadaşlar Temu'da kullanıcı mesaj kısımına baksınlar, bazen olmadık kupon vs tanımlanıyor. Özellikle yeni üyeyseniz.

Bana az önce offer verdi 295TL'ye düştü siyah olanı.

Sırf sarı kısımları beğenmedim diye beyaz aldım Keşke Full siyah olanı olsaydı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…