Aslında oradaki asıl detay pazarlama grafiğiydi. Aula ve Epomaker'ın ortak ürünü bu, onlar satışa sundular ilk başta. Bir ürünü dijital ortamda satışa sunmadan önce ne yaparsın? Grafik hazırlarsın özelliklerini içeren. Aula ve Epomaker bu ürüne 3 tane switch koymuşlar grafiklerinde (güzel switchler), Temu'da satılan versiyonunda ise blue switch vardı grafikte. Şimdi benim bundan şüphelenmem doğal değil mi? Blue switch ile satmayacaksan niye başka grafik hazırlıyorsun hali hazırda olan ürüne.
Aslında oradaki asıl detay pazarlama grafiğiydi. Aula ve Epomaker'ın ortak ürünü bu, onlar satışa sundular ilk başta. Bir ürünü dijital ortamda satışa sunmadan önce ne yaparsın? Grafik hazırlarsın özelliklerini içeren. Aula ve Epomaker bu ürüne 3 tane switch koymuşlar grafiklerinde (güzel switchler), Temu'da satılan versiyonunda ise blue switch vardı grafikte. Şimdi benim bundan şüphelenmem doğal değil mi? Blue switch ile satmayacaksan niye başka grafik hazırlıyorsun hali hazırda olan ürüne.
Hocam zaten böyle bir durum yaşanırsa Temu ürünü sizde bırakıp paranızı iade ediyor. Eğer satıcının dediğinden farklı bir şey gelirse veya renk seçme yerinden farklı bir şey gelirse karşı çıkıp paranızı geri alıyorsunuz. Aliexpress'te de böyleydi. Onun dışında size katılıyorum şüphelenilmeyecek gibi değil. 2 ay önce bu klavyeyi 2.3k'ya alamadım diye üzülüyordum.
Yabancı forumda birisi paylaşmış -kendim denemedim. Yazılımı virustotal ile taratınca 1 adet şüpheli durum görünüyormuş direkt virüs var denemez. Kaspersky, win11 defender ile sorun görünmeyenler de mevcut.