Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl 835'e aldınız hocam?
Temu'ya yazdım 110TL kupon verdiler.

Graywood V3 var siyah renginde. Kutuda 4 yedek switch, klavye, kablo ve switch keycap çıkarma aparatı çıkıyor.
Teşekkürler hocam. Siyah olanın ortası resmen mavi ama masam beyaz diye mecbur siyah alacağım. Daha önce beyaz klavye kullandım da çok çirkin duruyor beyaz masada.

Çogu kişi konuyu gereksiz yere sayfalarca uzatıyor hava alanında olması normal 14 gün teslimat süresi var aliexpressten klavye aldıgımda 20 güne anca gelmişti ne zaman gelecegini kimse bilmez burada hala böyle gözüküyor şöyle gözüküyor deseniz bile kimse yardım edemez tek yapmanız gereken beklemek.

Eki Görüntüle 2347895
Hocalarım beni etiketleyip yardımcı olur musunuz? Şuan paketim nerede ve bu süreçten sonra tahmini kaç günde elime ulaşır?
Hocam siparişin şu an havalimanı deposunda yani Çin'de. Kargon uçağa alınacak ve ülkemize gönderilecek. Sonra da gümrük işlemlerinden geçip teslim edilecek.

Ben 3 Kasım'da sipariş vermiştim 9 Kasım'da elime ulaştı ancak bu süre tamamıyla şans işi yani tahmin etmek zor. Örneğin diğer siparişim aynı gün sipariş vermeme rağmen hala Çin havalimanı deposunda sizinki gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…