Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya benim de zamanında K835 vardı beyaz. Beyaz masada çok kötü duruyordu siyah modeline farkla. Hem siyahı hem de beyazı kullandım. Şimdi geri siyah HyperX Alloy Core Origins TKL kullanıyorum. Klavye gelsin bakalım nasıl bir şey. Galiba ABS'miş keycaps. PBT takabilirim HyperX'in. Ama sarı detayları da çok hoş. Orta kısım mavimsi duruyor bazı fotolarda. Duruma göre bakacağız ama denemek için bile takcam.

Hocam yazan PBT zaten doubleshot keycapsler.

Hocam yazan PBT zaten doubleshot keycapsler.
Hmm. Neyse gelsin görelim bakalım. Her foto da siyah modeli farklı çıkıyor canlı gözlerle görmek lazım.

Ya sarı detayı olması aşırı güzel ama olmasaydı mesela orta kısım yani mavimsi olan keycapsleri HyperX siyah ile değiştirip aynı ton giderdi diye düşünüyorum. Sarıdan dolayı kullanabilirim ama.

Dediğim gibi gelsin öyle karar vercem ne yapacağımı.

110TL'lik kupon istedim destekten. Kısa süre içinde hesabınıza tanımlancak dedi. Size ne kadar sürede tanımlanmıştı bu kod?

Bilsem ben de kod isterdim, neyse. Paketımı 3 e bolmuslerdı kalan kucuk urunler ıcın gumruk tarafından teslım edılecek yazıyor, boyle yazınca sankı gelmıyor dıye hatırlıyorum bılgısı olan var mı? Muhtemelen gumruk takımı bunların vergısı yok dıyor ılk gelen pakete sayıyorlar butun vergıyı boyle bı sacma bı sey donuyor muhtemelen.

Anladım teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…