efos Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 595 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:40 #11 eymeniimsii dedi: Hiç tuş takılması çift tıklama gibi sorunlar oldu mu bayağı kişi oluyor diyorda. Genişletmek için tıkla... Evet arada bir yaşıyorum hocam. Çift tıklama oluyor sadece. O da rahatsız edecek düzeyde değil.
eymeniimsii dedi: Hiç tuş takılması çift tıklama gibi sorunlar oldu mu bayağı kişi oluyor diyorda. Genişletmek için tıkla... Evet arada bir yaşıyorum hocam. Çift tıklama oluyor sadece. O da rahatsız edecek düzeyde değil.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.494 Makaleler 3 Çözümler 89 Bugün 10:03 #12 efos dedi: Evet arada bir yaşıyorum hocam. Çift tıklama oluyor sadece. O da rahatsız edecek düzeyde değil. Genişletmek için tıkla... Sürücü kurunca olduğunu söylüyorlar. Yazılımı kaldırıp resetlemeyi denediniz mi hiç?
efos dedi: Evet arada bir yaşıyorum hocam. Çift tıklama oluyor sadece. O da rahatsız edecek düzeyde değil. Genişletmek için tıkla... Sürücü kurunca olduğunu söylüyorlar. Yazılımı kaldırıp resetlemeyi denediniz mi hiç?