Aula F75 vs AK820PRO

Can Ali Ateş

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Yakın zamanda kablosuz klavye almayı planlıyorum. AliExpress üzerinden alacağım. Aula F75 ve AK820 Pro arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Hangi switch tercih edilmeli? Kullanan, kullanmış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Link bıraksaydın iyi olurdu.

Klavyeye sahip olan veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

eğer hala almadıysan bugün al yoksa ayın 21'inde yasa uygulanmaya başlayacak ve gümrüğe takılacak. Ben daha dün f75'i aldım ve alma sebebim forumlarda videolarda vesaire f75'in daha kaliteli hissettirdiğinin söylenmesi ve ekranının olmaması (ben daha sade seviyorum). Bu arada f75'i alacaksan benim aldığım linkten al istersen çünkü senin attığın daha pahalıya denk geliyor

eğer hala almadıysan bugün al yoksa ayın 21'inde yasa uygulanmaya başlayacak ve gümrüğe takılacak.
Alsam mı almasam mı diye düşünürken çok geç kalmışım ve hiç bir yerden türkiye'ye gönderim bulamıyorum. Şu an alabileceğim bir yer var mı?

Alsam mı almasam mı diye düşünürken çok geç kalmışım ve hiç bir yerden türkiye'ye gönderim bulamıyorum. Şu an alabileceğim bir yer var mı?
Hocam bu saatten sonra yurtdışından elektronik ürün alma olayı hayal oldu diyebiliriz. Ben de bakmıştım eğer klavyem bana ulaşamazsa Türkiye'de satan var mı diye ama Aula F75 pek bilinmediği için satan bulamamıştım. Fakat sahibinden'de ak820pro satan birkaç kişi görmüştüm eğer kovalarsan 2. el bulabilirsin. Ben 2. el almam diyorsan da custom degil de gaming klavye alirsin aralarinda i kadar da fark yok zaten, ben uzulmezdim custom alamadim diye.

Hocam bu saatten sonra yurt dışından elektronik ürün alma olayı hayal oldu diyebiliriz.

Uzun bir bekleyiş sonrası almak için sonunda bir fırsata denk geldim Aula F75 şu an Temu'da 575 TL, vergilerle beraber yaklaşık 900 TL'ye denk geliyor. Almak isteyenlere duyurulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…