Ben tasarım olarak ak820 proyu daha çok beğeniyorum, hem de gift switchleri baya hoşuma gidiyor ama kalite anlamında baya yakın ürünler zaten. Sen de tasarım olarak hangisini beğendiysen onu al derim.
teşekkür ederim her şey için galiba f75 alacağım. Peki onu sürekli kablolu kullansam bi sorun olur mu kablosuz gecikme olursa diye pek sıcak bakamıyorum
teşekkür ederim her şey için galiba f75 alacağım. Peki onu sürekli kablolu kullansam bi sorun olur mu kablosuz gecikme olursa diye pek sıcak bakamıyorum
Kablosuzlarda da artık gecikme olmuyor ama kablolu da kullanabilirsin tabi.
Kasanın ön kısmında 3 seçenekli bir aparat var. Bir tanesi 2.4g dongle ile bağlanmak için bir tanesi bluetooth ile bağlanmak için diğeri de kablolu bağlanmak için. O kısmı kablolu bağlantıda bırakırsan kabloyu takana kadar herhangi bir algılama yapmaz zaten.
Guney cephe isiklandirma icin maalesef şart bu sekilde sideprint keycaps. Benzer bir klavye bende var. Neden boyle bir tasarimj oldugunu sadece şu fotograftan bile anlarsiniz. Tamamen aydinlatma icin.
AK680 Pro'da mesela guney cephe bu sekilde aydinlatma ancak hem harfler yukarida hem de isik gecirmiyor.
Tabii tamamen kisisel zevk bunlar. Kimisi icin sorun olmuyor ama benim hosuma gitmiyor . Aula'nin isiklandirmasi mesela kuzeyde. Bu yuzden harflerin ustte oldugu keycapsler daha iyi aydinlaniyor ancak tuslari isik gecirmedigi icin kisiye gore yine sorun olabilir.
Kablosuzlarda da artık gecikme olmuyor ama kablolu da kullanabilirsin tabi.
Kasanın ön kısmında 3 seçenekli bir aparat var. Bir tanesi 2.4g dongle ile bağlanmak için bir tanesi bluetooth ile bağlanmak için diğeri de kablolu bağlanmak için. O kısmı kablolu bağlantıda bırakırsan kabloyu takana kadar herhangi bir algılama yapmaz zaten.