Aula F75 vs Aula F87

efeaws

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600, Ekran kartı: XFX RX 6700 XT Speedster Swft 309, SSD: Goodram, Ram 8x8 16 gb.
Eksileri ve artılarını göz önüne alırsak oyun ve günlük kullanım için öneriniz hangisi olur veya alınır mı? Aynı fiyata öneri klavye de alabilirim. Bir de nereden alabilirim orijinal satıcısının linkini bırakırsanız sevinirim. Ve de hangi renk Switch'i daha çok önerirsiniz sesi olsun kullanımı olsun.

Son düzenleme:
Eksileri ve artılarını göz önüne alırsak oyun ve günlük kullanım için öneriniz hangisi olur veya alınır mı? Aynı fiyata öneri klavye de alabilirim. Bir de nereden alabilirim orijinal satıcısının linkini bırakırsanız sevinirim. Ve de hangi renk Switch'i daha çok önerirsiniz sesi olsun kullanımı olsun.

Bütçeni tam olarak bilmiyorum ama

G75 Pro bakabilirsin. İncelemesi: İnceleme: MCHOSE G75 Pro İnceleme

Switch ömrü ne kadar? Ortalama kaç yıl götürür.

Switch olarak hiçbir switchin ömrü belirli değil, piyangoya kalıyor ne zaman içindeki mekanizma bozulur ise o zaman. Ancak ktt markalı switchler gayet kaliteli üst düzey.

Switch olarak hiçbir switchin ömrü belirli değil, piyangoya kalıyor ne zaman içindeki mekanizma bozulur ise o zaman. Ancak ktt markalı switchler gayet kaliteli üst düzey.

Yeni müşteriye cashback devam ediyor mu hala.

Aula F75 kullanıcı olarak ikisi arasında boyut farkı ve switch farkı dışında fark yok. İkisi arasından birisini seçebilirsin.
Ancak ben de G75 Pro öneririm. İlla Aula olmayacak ise bunu al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aula F75 kullanıcı olarak ikisi arasında boyut farkı ve switch farkı dışında fark yok. İkisi arasından birisini seçebilirsin.
Ancak ben de G75 Pro öneririm. İlla Aula olmayacak ise bunu al.

Bu klavyede de rengine göre switch değişiyor mu değişiyorsa hangi rengini önerirsiniz daha tok bir ses tercihim olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı