P protocol0 Centipat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 126 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #1 Şu ana kadar klavye işini hep geçiştirdim, membran ofis klavyeleri kullandım. Tüm setupu dizince bir klavye kaldı. Sizce hangisi alınır? Bütçe 2500 civarı.
Şu ana kadar klavye işini hep geçiştirdim, membran ofis klavyeleri kullandım. Tüm setupu dizince bir klavye kaldı. Sizce hangisi alınır? Bütçe 2500 civarı.
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.916 Çözümler 25 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #2 MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Son düzenleme: 8 Ağustos 2025
MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.738 Makaleler 3 Çözümler 24 8 Ağustos 2025 #3 protocol0 dedi: Şu ana kadar klavye işini hep geçiştirdim, membran ofis klavyeleri kullandım. Tüm setupu dizince bir klavye kaldı. Sizce hangisi alınır? Bütçe 2500 civarı. Genişletmek için tıkla... MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye bunu öneririm Aula alınmaz.
protocol0 dedi: Şu ana kadar klavye işini hep geçiştirdim, membran ofis klavyeleri kullandım. Tüm setupu dizince bir klavye kaldı. Sizce hangisi alınır? Bütçe 2500 civarı. Genişletmek için tıkla... MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye bunu öneririm Aula alınmaz.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 8 Ağustos 2025 #4 protocol0 dedi: Şu ana kadar klavye işini hep geçiştirdim, membran ofis klavyeleri kullandım. Tüm setupu dizince bir klavye kaldı. Sizce hangisi alınır? Bütçe 2500 civarı. Genişletmek için tıkla... Bütçe çıkarsa MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Çıkmazsa MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
protocol0 dedi: Şu ana kadar klavye işini hep geçiştirdim, membran ofis klavyeleri kullandım. Tüm setupu dizince bir klavye kaldı. Sizce hangisi alınır? Bütçe 2500 civarı. Genişletmek için tıkla... Bütçe çıkarsa MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Çıkmazsa MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr