Orangkal Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Çarşamba 22:42 #21 enzyyx dedi: @Orangkal ben kablolu olarak MCHOSE jet75 öneririm 300-500 daha fazla bütçe çıkıyorsa. Konunun tamamını okuyamadım. Genişletmek için tıkla... Klavyeye baktım güzel duruyor ama kablosuz istiyorum ben, tablette felanda kullanacağım yinede teşekkürler o/
enzyyx dedi: @Orangkal ben kablolu olarak MCHOSE jet75 öneririm 300-500 daha fazla bütçe çıkıyorsa. Konunun tamamını okuyamadım. Genişletmek için tıkla... Klavyeye baktım güzel duruyor ama kablosuz istiyorum ben, tablette felanda kullanacağım yinede teşekkürler o/
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.915 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:53 #22 Orangkal dedi: Klavyeye baktım güzel duruyor ama kablosuz istiyorum ben, tablette falan da kullanacağım yine de teşekkürler o/ Genişletmek için tıkla... Öyleyse Beast'lar en iyi seçenek olur fakat ben hala güvenemiyorum. @Yuiis
Orangkal dedi: Klavyeye baktım güzel duruyor ama kablosuz istiyorum ben, tablette falan da kullanacağım yine de teşekkürler o/ Genişletmek için tıkla... Öyleyse Beast'lar en iyi seçenek olur fakat ben hala güvenemiyorum. @Yuiis
Yuiis Hectopat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.439 Makaleler 1 Çözümler 6 Çarşamba 23:03 #23 enzyyx dedi: Öyleyse Beast'lar en iyi seçenek olur fakat ben hala güvenemiyorum. @Yuiis Genişletmek için tıkla... Kablosuz düzgün tek seçenek o zaten, ama dediğim gibi kronik sorun görmedim henüz.
enzyyx dedi: Öyleyse Beast'lar en iyi seçenek olur fakat ben hala güvenemiyorum. @Yuiis Genişletmek için tıkla... Kablosuz düzgün tek seçenek o zaten, ama dediğim gibi kronik sorun görmedim henüz.
Orangkal Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 00:55 #24 Beyler aula f75 aldım en son Dosya Ekleri IMG_20251213_004916.jpg 192,7 KB · Görüntüleme: 5
Yuiis Hectopat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.439 Makaleler 1 Çözümler 6 Bugün 01:12 #25 Orangkal dedi: Beyler aula f75 aldım en son Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın hayırlı olsun.