ozzzzy Megapat Katılım 14 Mayıs 2015 Mesajlar 396 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700 Asus Prime B650M-A Wİ Fİ Corsair 32 GB 6000MHz Corsair Rm850e Corsair 4000d Airflow Samsung 970 EVO Plus 1 TB Asus Rog Strix 3090 White OC 24GB Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar sizce bu klavye mi yoksa linkteki mi? Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com
Arkadaşlar sizce bu klavye mi yoksa linkteki mi? Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com
Wuesty Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 578 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ANKARA / KEÇİÖREN Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 3700x Sıvı Soğutmalı İşlemci | XFX RX 5600XT THICC III ULTRA 6GB VRAM Ekran Kartı | Geil Evo Spear AMD Ryzen Edition CL18 8x2 16 GB 3600 MHz Dual Channel Ram | Kingston A2000 Series SA2000M8/500G NVMe M2 SSD | Thermaltake 650W PSU | Thermaltake Versa T25 TG Kasa | Gigabyte B450M S2H Anakart | ASUS TUF GAMING VG277Q1A 165HZ 1MS 27" Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2024 #2 ozzzzy dedi: Arkadaşlar sizce bu klavye mi yoksa linkteki mi? Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Ayrıca Temu'dan sakın ola almayın.
ozzzzy dedi: Arkadaşlar sizce bu klavye mi yoksa linkteki mi? Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Ayrıca Temu'dan sakın ola almayın.
Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 1 Kasım 2024 #3 Wuesty dedi: Bütçeniz nedir? Ayrıca Temu'dan sakın ola almayın. Genişletmek için tıkla... Neden.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #4 Wuesty dedi: Bütçeniz nedir? Ayrıca Temu'dan sakın ola almayın. Genişletmek için tıkla... Sebep?
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.896 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #5 ozzzzy dedi: Arkadaşlar sizce bu klavye mi yoksa linkteki mi? Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com Genişletmek için tıkla... Aula daha bilindik bir marka ben tercihimi Auladan yana kullanırdım. Wuesty dedi: Bütçeniz nedir? Ayrıca Temu'dan sakın ola almayın. Genişletmek için tıkla... Neredeyse tüm forum aldı Aulayı neden sıkıntı olsun ?
ozzzzy dedi: Arkadaşlar sizce bu klavye mi yoksa linkteki mi? Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com Genişletmek için tıkla... Aula daha bilindik bir marka ben tercihimi Auladan yana kullanırdım. Wuesty dedi: Bütçeniz nedir? Ayrıca Temu'dan sakın ola almayın. Genişletmek için tıkla... Neredeyse tüm forum aldı Aulayı neden sıkıntı olsun ?
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #6 N1cht dedi: Neredeyse tüm forum aldı Aulayı neden sıkıntı olsun ? Genişletmek için tıkla... Klavye alınmaz değil Temu'dan alınmaz diyor tamam desteği berbat bir işten anlamıyor olabilir ama bir Connect game değil.
N1cht dedi: Neredeyse tüm forum aldı Aulayı neden sıkıntı olsun ? Genişletmek için tıkla... Klavye alınmaz değil Temu'dan alınmaz diyor tamam desteği berbat bir işten anlamıyor olabilir ama bir Connect game değil.
Shinsoo Decipat Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.651 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #7 Hyperciaa dedi: Klavye alınmaz değil Temu'dan alınmaz diyor tamam desteği berbat bir işten anlamıyor olabilir ama bir Connect game değil. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum. Connect game ücretsiz kargo diyip 100 TL ekstra kargo çıkarmıştı üstelik iade ve garanti süreci berbat.
Hyperciaa dedi: Klavye alınmaz değil Temu'dan alınmaz diyor tamam desteği berbat bir işten anlamıyor olabilir ama bir Connect game değil. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum. Connect game ücretsiz kargo diyip 100 TL ekstra kargo çıkarmıştı üstelik iade ve garanti süreci berbat.