Aula F75 vs Suki 104 tuş

yigitt0068

Femtopat
Daha fazla  
Sizce Gamepower Suki 104 tuşlu modelini satıp Aula F75 alınır mı? Her yerde çok övülüyor ama klavyeler hakkında çok bilgim yok ve Suki 104 tuş yerine daha küçük istiyorum Aula F75 ile arasındaki farklar nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce Gamepower suki 104 tuşlu modelini satıp Aula F75 alınır mı? Her yerde çok övülüyor ama klavyeler hakkında çok bilgim yok ve suki 104 tuş yerine daha küçük istiyorum Aula F75 ile arasındaki farklar nedir?

Bende de aynı klavye var ve sipariş ettim Aula'yı, bence alınır çünkü şu an kullandığım klavye çok kronik sorunlar çıkarttı bana aldığımdan beri ve blue switch aldığım için geceleri oyun oynayamıyorum.

Tabi ki de alınır. Klavye hotswap, 3 modlu kullanabiliyorsunuz, gasket mound düzenli ve switchleri çok daha kaliteli. Muadilleri 3-4 bin arasında takılıyorken Aula F75 vergilerle birlikte 900 lira.

Peki sizce şu an benim klavyem dolap veya Sahibinden'de ne kadara gider? Sıfırı galiba 2300 TL civarındaydı ve benim klavyemde sorunsuz.

Tabii ki de alınır. Klavye hotswap, 3 modlu kullanabiliyorsunuz, gasket mound düzenli ve switchleri çok daha kaliteli. Muadilleri 3-4 bin arasında takılıyorken Aula F75 vergilerle birlikte 900 lira.

Vergiden başka para çıkmaz değil mi bazılwrı 2500 TL falan demişte sosyal medyada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı