I iCyrex Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 479 Çözümler 14 8 Kasım 2024 #1 İki klavye arasında fiyat olarak uçurum fark var ama baktığım zaman özellikleri aynı gibi duruyor. VGN'yi geçen sene satın aldım, satmalı mıyım? Klavye konusunda bilgili arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim. Son düzenleme: 8 Kasım 2024
İki klavye arasında fiyat olarak uçurum fark var ama baktığım zaman özellikleri aynı gibi duruyor. VGN'yi geçen sene satın aldım, satmalı mıyım? Klavye konusunda bilgili arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #2 indirimcanavari dedi: Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, İhtiyacınız Olan Her Åeyi Bulun. app.temu.com Şu an bu fırsat varken F75'i almamak delilik bence. Genişletmek için tıkla... Anahtar seçeneklerini göremedim. Görsellerde yeşil ve sarı anahtarları koymuşlar, ben seçebilirsem sarı seçmek istiyorum nasıl yapabilirim?
indirimcanavari dedi: Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, İhtiyacınız Olan Her Åeyi Bulun. app.temu.com Şu an bu fırsat varken F75'i almamak delilik bence. Genişletmek için tıkla... Anahtar seçeneklerini göremedim. Görsellerde yeşil ve sarı anahtarları koymuşlar, ben seçebilirsem sarı seçmek istiyorum nasıl yapabilirim?
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 8 Kasım 2024 #3 Rexie dedi: Anahtar seçeneklerini göremedim. Görsellerde yeşil ve sarı anahtarları koymuşlar, ben seçebilirsem sarı seçmek istiyorum nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 2347248 Genişletmek için tıkla... Siyah olan Leobog Greywood V3. Beyaz olan Leobog Reaper. Youtube’a Aula F75 sound yaz çıkar.
Rexie dedi: Anahtar seçeneklerini göremedim. Görsellerde yeşil ve sarı anahtarları koymuşlar, ben seçebilirsem sarı seçmek istiyorum nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 2347248 Genişletmek için tıkla... Siyah olan Leobog Greywood V3. Beyaz olan Leobog Reaper. Youtube’a Aula F75 sound yaz çıkar.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #4 indirimcanavari dedi: Siyah olan Leobog Greywood V3. Beyaz olan Leobog Reaper. YouTube'a Aula F75 sound yaz çıkar. Genişletmek için tıkla... Görsellere koydukları sarı anahtarı seçmem mümkün değil mi yani?
indirimcanavari dedi: Siyah olan Leobog Greywood V3. Beyaz olan Leobog Reaper. YouTube'a Aula F75 sound yaz çıkar. Genişletmek için tıkla... Görsellere koydukları sarı anahtarı seçmem mümkün değil mi yani?
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 8 Kasım 2024 #5 Rexie dedi: Görsellere koydukları sarı anahtarı seçmem mümkün değil mi yani? Eki Görüntüle 2347250 Genişletmek için tıkla... Crescent’i diyorsan hayır değil. Dediğim renklerde dediğim switchler var. Ama sesleri zaten birbirine aşırı yakın.
Rexie dedi: Görsellere koydukları sarı anahtarı seçmem mümkün değil mi yani? Eki Görüntüle 2347250 Genişletmek için tıkla... Crescent’i diyorsan hayır değil. Dediğim renklerde dediğim switchler var. Ama sesleri zaten birbirine aşırı yakın.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.827 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 8 Kasım 2024 #6 F75 aldık geldi, muazzam ötesi ve yeşil switch ile gelid.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #7 Furkan Borak dedi: F75 aldık geldi, muazzam ötesi ve yeşil switch ile gelid. Genişletmek için tıkla... Kaç günde geldi?
Furkan Borak dedi: F75 aldık geldi, muazzam ötesi ve yeşil switch ile gelid. Genişletmek için tıkla... Kaç günde geldi?
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 8 Kasım 2024 #8 Rexie dedi: Kaç günde geldi? Genişletmek için tıkla... 13 falan.