Klavye bugün elime geçti. W tuşuna basmaya başladığım zaman ilk başta 2-3 kere çalıştı. Sonra 5-6 kere boşluk bırakmaya başladı. Şuan ise tuş çalışmıyor.
Klavye bugün elime geçti. W tuşuna basmaya başladığım zaman ilk başta 2-3 kere çalıştı. Sonra 5-6 kere boşluk bırakmaya başladı. Şu an ise tuş çalışmıyor.
Dirver kurdunuz mu? Forumda birkaç kişi driver kurduktan sonra bu şekilde sorunlar yaşamış. Ben de 2 gün önce sipariş ettim klavyeyi. Umarım çözülebiliyordur.
Dirver kurdunuz mu? Forumda birkaç kişi driver kurduktan sonra bu şekilde sorunlar yaşamış. Ben de 2 gün önce sipariş ettim klavyeyi. Umarım çözülebiliyordur.
w tuşu bozuk iken nasıl fn+w kombinasyonu yapabilirim? (Klavye ilk geldiğinde windows modundaydı o zaman bozulmuştu. sonradan fn+q yaptım ve w tuşu bozuk olduğundan geri alamıyorum.)
W tuşu bozuk iken nasıl FN+W kombinasyonu yapabilirim? (klavye ilk geldiğinde Windows modundaydı o zaman bozulmuştu. Sonradan FN+Q yaptım ve W tuşu bozuk olduğundan geri alamıyorum.)
Klavye bugün elime geçti. W tuşuna basmaya başladığım zaman ilk başta 2-3 kere çalıştı. Sonra 5-6 kere boşluk bırakmaya başladı. Şu an ise tuş çalışmıyor.