Temu da bayağı ucuz bir fiyata satılmış olan Aula F75 şu an kaldırıldı diye yazıyor. Gelir mi, gelirse ne zaman gelir? Gelmez ise onun yerine alınabilecek o tarzda bir klavye öneriniz var mı?
Temu da bayağı ucuz bir fiyata satılmış olan Aula F75 şu an kaldırıldı diye yazıyor. Gelir mi, gelirse ne zaman gelir? Gelmez ise onun yerine alınabilecek o tarzda bir klavye öneriniz var mı?
Hocam bazı forumlarda da duydum gelmeyeceğini ama kesin bir bilgi var mı bilmiyorum Ali express de var oda çok güvenlikli değil heralde beklesem mi acaba onun yerine başka bir ürün mu alsam bilemedim
Hocam bazı forumlarda da duydum gelmeyeceğini ama kesin bir bilgi var mı bilmiyorum Ali Express de var oda çok güvenlikli değil herhalde beklesem mi acaba onun yerine başka bir ürün mu alsam bilemedim.
AliExpress'teki zaten 30 euro sınırını aşıyor. Bunun kesin bir bilgisini bulmak zor. Çünkü firma bile açık açık gelmeyeceğini söylemez. En iyi başka ürünlere bakmak olacaktır.
Hocam 1000 TL civarı alabileceğin en kalitelisi Aula F75 Ti hocam. Dahada böyle bir fırsat geleceğini düşünüyorum en azından şimdilik. Temu'dan magagee ürünlerine bakılabilir. %20 indirim ile güzel fiyatlara denk geliyor.