İnceleme Aula F75

Karaborsa dediğin şey malın bulunmadığı ve değerinden çok daha fazla satıldığı zaman oluşur. 70 dolarlık seri üretim bir klavye kara borsa oluşturabilecek bir çaptan çok çok uzaktır. Ki daha düne kadar mal gayet de bulunuyordu. Stoğu bitti sadece. O zaman stoğu bitip Sahibinden'de satılan her şeye kara borsa diyelim . Sahibindendeki fiyatlar da gayet makul bu arada kara borsaya girecek herhangi bir unsur yok. 70 dolarlık klavyeyi 1500 liraya satıyorlarmış kara borsaya bak sen.

Mod'laması neredeyse her gasket mounted ürünle benzer aslında, üst kapağı çıkartmak için iç taraftaki klipsleri keskin bir maddeyle attırmanız gerek sadece. Başka ürünlerde de böyle bu, barebone olarak GMK87-67'lerde de böyle. South-North RGB aydınlatma da partiden partiye değişiyor sanırsam. Fakat direkt eksi diye bahsetmek doğru değil bence, ikisinin de birbirine karşı üstünlükleri var.

Yazılım açısından bence de kötü, tuş atamalarını becerememiştim denediğimde. Ürünün 60-70 dolar fiyat bandında bile rekabetçi olduğunu eklemek lazım bu arada, Temu indirimi öncesi bile popülerleşen bir klavyeydi.

Çok güzel klavye. Üretimden kaldırılmasa bende alacaktım bugün.

AdaBagcibasi kalitesi.

Tesekkurler.

İlk siparis ettiğimde ve stok tükendiğinde klavyenin sayfası duruyordu siparisler kisminda sadece tukendi yazıyordu. Şuan ise sayfası yok ve discontinued diyor. Bence hazir fiyatlar iyiyken sarı siteden çekin. Stok beklemeyin. Ne olur ne olmaz.

Beyaz ürün var bende RGB'ler üstte değil aşağıda.
Eski F75'lerde bu durum söz konusu, yeni modellerde ışık güney tarafında.
Bu durumdan haberim yoktu, konuya da düzenleme olarak ekliyorum. Teşekkürler.

Konuda anlatmıştım aslında.
Ben FN tuşuna RALT atadım onun yanındaki CTRL tuşuna da FN atadım.

En başta elma ile armutu ayırt etmek lazım. Custom klavyeleri Apex gibi hazır klavyeler ile karşılaştırmak adil değil, birisi elma diğeri armut. Fiyat konusuna gelirsek de bu ürün normalde 60 dolar yani 2000 TL fakat ben alırken 1000 TL'ye aldım ve buna göre değerlendirdim. 2000 TL'ye alınsa da bu özellikleriyle yine üzmez fakat fiyat performans oranı düşer gözümde. Ayrıca konuda da yazdığım gibi 100 dolarlık üst düzey klavyelerle aşık atacak seviyede de değil.

Son düzenleme:
Nasıl bir 100 dolarlık klavyeden bahsediyoruz, ona göre iş değişir. Rainy75 gibilerse hak veriyorum, diğer türlü Apex-7-9-Pro tarzı ürünlerse F75 daha kaliteli. Sadece F75'le sabit değil, 60-70 dolar civarındaki yeni nesil pre-build klavyelerin hepsi daha kaliteli ürünler.

Bilmediğimden soruyorum. Bu %75 klavyelerde Türkçe karakterli olan var mı? Benim gördüğüm sanırım yok. E o zaman yazı yazarken Türkçe karakterler yokken zor olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…