İnceleme Aula F75

Bilmediğimden soruyorum. Bu %75 klavyelerde Türkçe karakterli olan var mı? Benim gördüğüm sanırım yok. E o zaman yazı yazarken Türkçe karakterler yokken zor olmuyor mu?

Bu klavye yurt dışı ve TR olup bu kadar ucuz olan ve Wireless olup da bu kadar kaliteli olan klavye bu fiyatlara yok. Bu Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı keycaps seti alınabilir gene bunun yerine alacağınız klavyeden daha ucuza geliyor.

Bilmediğimden soruyorum. Bu %75 klavyelerde Türkçe karakterli olan var mı? Benim gördüğüm sanırım yok. E o zaman yazı yazarken Türkçe karakterler yokken zor olmuyor mu?
Değişen tek şey görüntü. "Ş" tuşunun olduğu yere basınca zaten "Ş" yazabiliyorsunuz. Ben klavyeye bakmadan yazıyorum zaten derseniz hiç sorun olmadan alışırsınız.

Değişen tek şey görüntü. "ş" tuşunun olduğu yere basınca zaten "ş" yazabiliyorsunuz. Ben klavyeye bakmadan yazıyorum zaten derseniz hiç sorun olmadan alışırsınız.

Noktalama işaretleri de çok kafa karıştırıyor ama ben gereksiz görüyorum gene de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani Türkçe karakterler de yazılabiliyor diyorsunuz. İki tuşa basarak da olsa yazılıyor. Peki hiç Türkçe klavyeli olarak bu tarz satılan model var mı hocam? Bir de tuş sesi az olmasını istiyorum bunlar mekanik klavye. En az ses için switch hangi renk olmalı? Son olarak oyunlarda geçikme yapmıyorlar değil mi?

Hocam iki tuşa basmanıza gerek yok, ş tuşu neredeyse oraya basıyorsunuz ve ş yazıyorsunuz. Sizin kullandığınız Türkçe klavyeden hiçbir farkı yok. Aşağıya görsel bırakıyorum, oradaki tuşlara basınca üzerinde yazan harfleri yazıyorum.

Bu tarz klavyeleri Türkçe olarak bulmanız zor. Switch olarak yellow switch tavsiye ederim tok ve kısmen sessizler. Sıfır ses istiyorsanız silent switch olarak geçen çok sessiz switchler de mevcut.

Hocam çok teşekkür ederim. Valla aklıma takılan tüm soruları açık açık anlatmışsınız. Sırf bu yüzden almakta tereddüt ediyordum. Şimdi aydınlandım.

Selam, konuya ilk kez denk geliyorum klavye hoşuma gitti ve almayı düşündüm fakat Temu'da "This item was discontinued" yazıyor, burada anlatmak istediği yazdığı gibi üretimden kaldırıldığı ve bir daha stoğa gelmeyeceği mi yoksa yalnızca şu anlık stok olmadığı için mi böyle belirtiyor? Deneyiminiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Tuşlar saydam olmadığı için LED'lerin hangi tarafta olması daha iyi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…