Aula F75'e kurulan yanlış yazılım nasıl kaldırılır?

Stucknela

Kilopat
Aula F75 klavyeme yanlış Firmware kurdum sanırım.
Şu an klavye çalışmıyor ve hiçbir tepki vermiyor.
Yazılım tanımıyor ve ışıklar dahi yanmıyor.
Sitesinden Firmware indirip defalarca denedim sorun çözülmedi.
Ne yapmam gerekli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye aygıt yöneticisinde gözüküyor mu?

Ben aygıt yöneticisinden silip dongleyi çıkar-tak yapınca düzelmişti.

Klavyenin kendi üzerinden sıfırlayabildin mi? Yanlış hatırlamıyorsam FN + ESC'ye bir süre basılı tutunca oluyordu.

Sıfırlanmıyor tuşlar hep iptal ama çözdüm çözümü paylaşalım buraya herkes görsün.

Bu sorunu yaşayan cok fazla kişi varmış aradım çözümü bulamadım. Bir yerde söktüm düzeldi vs yazıyordu sadece. Ben şu şekilde çözdüm.

Öncelikle klavyeyi söktüm ve bataryasını çıkarttım. Batarya bağlantısını çıkartınca sanırım klavye kendini resetliyor. Ve bataryasını takmadan USB ile bağlayınca çalışıyor. Bu sefer de yazılım güncelleme yapmadan yazılım uygulaması çalışmıyor ama onun çözümü olarak da update.exe yi sildim ve o şekilde çözüldü. Her açıldıgında hata verse de zaten sürekli açılan bir uygulama olmadıgı için problem yok. Bu arada tekrar Update ederseniz yeniden kapanıyor klavye ve bir daha açılmıyor. Tek çözümü de bataryanın sökülmesi. Aşağıdaki video da 1 dakika da söküyor zaten tamamen sökmeye de gerek yok sadece batarya kablosunu cıkarsak yetiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…