Aula F75'i nereden alınabilir?

829309

Centipat
Biliyorum bu klavye için biraz geç kaldım fakat bir klavyeye ihtiyacım var ve herkesin konuştuğu Aula F75 almak istiyorum fakat Temu'da bulamadım. En ucuz şekilde nereden alabilirim?

Biliyorum bu klavye için biraz geç kaldım fakat bir klavyeye ihtiyacım var ve herkesin konuştuğu Aula F75 almak istiyorum fakat Temu'da bulamadım. En ucuz şekilde nereden alabilirim?
Acil ihtiyacınız yoksa stok bekleyebilirsiniz yada arkadaşın dediği gibi sarı siteye bakabilrisiniz ama tercihim stok beklemek

Hocam bütçede sıkııntım yok fakat çok da para vermek istemiyorum 3-4K gibi bir bütçe ayırabilirim.

Hocam stokların yenilendiği belirli bir tarih var mı yoksa oturup bekleyecek miyiz?

Acil ihtiyacınız yoksa stok bekleyebilirsiniz ya da arkadaşın dediği gibi sarı siteye bakabilrisiniz ama tercihim stok beklemek.

Hocam bütçede sıkııntım yok fakat çok da para vermek istemiyorum 3-4K gibi bir bütçe ayırabilirim.

Hocam stokların yenilendiği belirli bir tarih var mı yoksa oturup bekleyecek miyiz?
Bunun cevabını kimse bilmiyor fakat şahsen uzun bir süre stoklara geleceğini zannetmiyorum. Sarı siteye bakabilirsiniz.

Hayır üretimi durdurulmadı. Farklı bir ülke seçtiğinde birçok farklı satıcıda Aula F75 bulunuyor. Temu 1050TL üzerindeki ürünleri ülkemizde listelemediği için bizde gözükmüyor. Yani bir indirim durumunda Aula F75 tekrar gelebilir.
Üretimi durdurulmamış olsa bile eski fiyatından stoklara geleceğini düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı